Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

pegy

Silvia a, par dni to potrva kym si na to telo zvykne.A kolko ccs budes mat?Po zakroku ti napisem ak mozem na tvoju mailovu adresu.POSLI!Nechcem to preberat pred odporcami silikonov. Inak aj ja sa uz tesim.Vcera som si pozrela aj jeden zakrok,no ziadna sranda!!

silvia a

Ahoj Pegy,
nooo uz sa nam to blizi!!Inak ja sa aj zacinam tesit,konecne to pride!!Do vcera som bola dost nervozna,dnes sa uz tesim,nech to je cim skor za mnou:o))Nevies ako to je s velkymi prsami a chrbticou?rozmyslam ci ma nebude boliet potom chrbat,hmm?

pegy

Silvia a.No nato sa tesim najviac a ako odhodim tie nechutne podprsenky.No este dva dni a idem na to.A ty si ako na tom? Nervicky pracuju???

silvia a

Kikkkuska,poviem ti jeden dost smutny pribeh...
jedna baba(ma silikony)isla s priatelom na aute,zrazili sa z druhym autom.Priatel bol na mieste mrtvy ona mala vsetky ale vsetky organy dotrhane pomliazdene,okrem silikonov!!!Tie ostali uplne v poriadku!!Takze to o niecom sveci!!!Chvala bohu prezila a nadalej sa tesi zo zivota....

janiq

kikkkuska: ja som uz so silikonmi letela x-krat a vsetko ok. A okrem ineho, po svete takto lietaju tisice zien. Takze tieto dalsie "zevraj informacie" su uplne mimo.Asi tolko.

kikkkuska

JA by som si silikonove prsia nedavala lebo koli zdraviu.A ževraj ked letite v lietadle tak ze vam mozu prasknut.

silvia a

Ahoj Pegy,
ale potom budeme mat este vecsi problem!! Co na seba,to sa bude nakupovat!!Pekne vecicky a hlavne s vystrihmi!!hehe
A kolko bude zavisti!!

pegy

Ahoj Silvia a! A vies ze ani ja!Ale ked som dnes videla ten balik prachov nebolo mi vsetko jedno.To cakanie je priserne! Uz nech to mame za sebou.

mici

modroocka55

Trosku mi krivo urobil jeden dvorec jeden mam iny ako druhy a v jazvach mam hrcky.Tak preto.Ale to sa moze stat aj tomu naj doktorovi,ze sa mu nieco nevydari.Teraz este neviem ako som na tom,v piatok idem na prevaz,tak uvidim.Inak s bolestami je to uz celkom ok.