Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silvia a

Pegy,
Ahoooj no ti si sikulka uz aj takto vypisujes!! Super tesim sa ze vsetko dopadlo ok!!Dufam ze budes spokojna:o))
Ja tu este strasim nemam co robit,len pozeram na hodiny ako idu pomaly...

pegy

Caute baby! Tak uz to mam za sebou,celkom sa to dalo.Bolesti nie su az take ako som cakala,dnes uz pohoda.Vsetci tam boli fain,doktorka uzasna!Silvia a drzim palce,neboj po prebudeni to je horsie ale da sa to vydrzat,horsie je to lezanie na chrbte to je dost zabijak.Tak drzim palce a skoro sa ozvi PÁ

ivica

silvia, tak sa mi podarilo odpisat ti aj mailom...pozri aj tam...ja mam od 12.9 dovolenku a potom budem tiez po TOM, ak sa dovtedy neskontaktujeme, tak a az neskorej si vymenime skusenosti, netusim kedy nam doma spojazdnia ten nas pocitac...vela stastia...

silvia a

Ivica,
takze este par hodin,boze ako ide ten cas pomaly!!!!Nech uz to mam za sebou,moje myslienku su dost pochmurne,tesim sa,bojim sa.Som neskutocne nervozna,a ani zapalit si nemozem!!!!!
Urcite sa ozvem a podam spravy:o)

ivica

silvia, ten zoznam fakt blbne, tvoja sprava prisla ale nemozem odpisat,hlasi chybu...No neva, asi sa este mrknes aj sem. Hladna az do 15 tej?!? No to je dost blbé, este ze ja idem ráno, nebudem mat cas skolabovat...neviem co ti mam ani popriat, ale neboj nejde o zivot, len o tie krasne kozy...drz sa!!!
Cakáme na tvoje správy PO.

silvia a

Ahojte,
este 24 hodin!!!Nervozita prekonava rychlost svetla:o))Baby drzte mi place,zajtra sa este ozvem pred odchodom,ak budem schopna pisat:o))