Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

pegy

Caute vsetky,co mi zajtra drzite peste,dakujem za podporu.Silvia a.tak sa v piatok drz vsetko dobre a v sobotu ti uz aj pisem.Caute ozvem sa!

trin

Ahoj Silva a,ja az 3.12,:(.No neviem,ci to vydrzim dovtedy.Skor sa nemozem uvolnit z roboty.Tak ked budes mat po,tak pokecame,ak chces,ale ja by som radsej mimo eter,nech sa tu na nas nikto neodbavuje.Teda cest vynimkam! TAk nech uz je zajtra vecer a mas uz po. :)

ivica

Pegy, držím päste, zajtra už konečne odhodíš tú nechutnú podprsenku, dostaneš síce niečo dosť nepohodlné, ale to len na chvílu a potom.....hurá...drž sa!

silvia a

Ahoj Pegy,budem mat 350 okruhle,ja som tiez videla jeden zakrok,poviem ti ani som nedychala:o))Budem rada ked mi napises,hlavne nato ako sa budes citit po...a samozrejme pocity:o))
hladaj5@azet.sk