Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

simi247

ked som bola tehotna, tak sa mi strasne prsia naliali, vravela som v porodnici, ze mam silikony, ze nech mi daju injekciu, aby sa mi mlieko netvorilo, totiz to som porodila tretie dieta, silikony som si dala spravit po druhom, lebo prsia som mala v katastrofalnom stave. prve dve deti som kojila, ale ze by boli zdravsie, ako to tretie, ktore som nakoniec nekojila, dokonca prostredne dievca, ktore som kojila skoro rok je alergicka...takze ijekciu mi nedali, prsia som mala ako dva obrovske balony,ked sa mi po par dnoch trochu zmensili, tak mi lavy prsnik zacal piskat ako piskacia hracka - predpokladam, ze mi vtedy praskol ten prvy ochranny obal,mojmu synovi to mlieko zo silikonovych prs vobec nechutilo,stracal na vahe, tak po mesiaci trapenia sme presli na susene mlieko. keby som sa mala rozhodnut znovu, silikon by som si uz nikdy nedala.

silvia a

Ahojte,
konecne som sa dostala k pc,chyby nevsimajte pisem po leziacky:o))mam sa celkom fajn,po narkoze katastrofa!! bolo mi zle tri dni,prsia v pohode iba pri vstavani z lahu do sedu boli a ked dlhsie lezim som stuhnuta.chrbat katastrofa! boli:o(( idem odpisat na maili.Ivica ak ti nahodou nepride,drz sa neboj je to malina,mysli nato ze budes krasna!!!!

pegy

Sara5 Ja som dnes citala na jednom fore ,ze babe praskli,lebo sa jej velmi naliali prsia.Ale doteraz som nikdy nic take nepocula.Mozno je to len nejaka haluz!!

trin

sara 5,ja som sa dnes o tom rozpravala s mojim gynekologom.aj jeho priatelka ich ma a rodila az potom.ze pohoda,ziaden problem...

trin

ahoj babulein,tak to tam poriadne vysleduj,ja tam idem tiez,ale az v decembri.podprda je v cene.Ako sa ti javilGuba? Zelam vela stastia,potom sa ozvi. ozik a ake budes mat?lebo on nechce robit velke,lebo velke on nemusi.

sara 5

Dievcata, dala si niektora z vas silikony a potom otehotnela? Ako sa v takom pripade sprava silikon v tele? Neposunie sa? Nebude potrebna druha operacia po tehotenstve?dakujem za odpoved.

pegy

Eli 23 Myslim tym,kym sa ukludnia hormony,zosusia zlazy.A co sa tyka cisto vyzoru prs,tak to uz nikdy nebude normal,len sa casom upravi koza,ale nepoznam nikoho,kto by mal po kojeni krajsie akebo vacsie prsia skor ovisnutejsie.JA som isla na zakrok vo stvrtok rano a odchadzala som v piatok rano.Urcite by som neodisla v ten den,to som tak do piatej vyspavala narkozu.Lepsie je ostat do druheho dna kym bolesti trochu ustupia.Nie je sa kam ponahlat.A komu sa chystas ty?