Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

livaa

pegy
no uz si to presne nepamatam asi po mesiaci,ale to uvidis sama,ci ta neboli,ci sa da.....no tak to svrbenie je hnusne od tych prelepov,ja som sa nevedela dockat kedy ma odlepia a konecne sa osprchovat......a bolo to super, zrazu mas co mydlit....hehehe

babulein

Ahojte baby..

mna to caka o dva tyzdne u Gubu. Uz sa neviem docakt, mam len dva tyzdne dovolenku a potom musim fachcit akoby nic nebolo. Povedali ste okoliu nieco o operacii?? Vsimli si to ludia??Ta podprsenka - v ULK ju dostanem automaticky alebo si ju musim zohnat sama??

dik

pa

pegy

Livaa a kedy budem moct spat aspon na boku?Toto je fakt zabijak,ked musis byt celu noc na chrbte a nevies sa ani pohnut.Ty mas kolko cc? Uz sa tesim na vybratie stehov,hrozne to vsetko svrbi a ta podprda je vazne nechutne tesna.

livaa

pegy
ja som nebrala ziadne tabletky,dalo sa to zvladnut,bolesti som mala pri pohybe prsnych svalov,ale najma pri sadnuti z lahu do sedu a chrbat ma bolel neskutocne,to nekonecne spanie na chrbte,ja som musela v noci vstat a prejst sa po byte,nevladala som tolko lezat na chrbte.....a spat na bruchu neviem a to som 6 mesiacov po,este tak na polobruchu sa da....

livaa

Blahozelam co ste po.....konecne ste sa dockali,prajem skore zotavenie a najma bezproblemove hojenie.....

Pegy
tyzden,dva,u kazdej je to ine,kazda ma inu intenzitu bolesti a aj hojenia. Ale sama uznas ze kazdym dnom je to o troska lepsie.....

Lienka94
presne ako spominala trin, Chirmed. Objednaj sa na konzultaciu a sama uvidis ako sa Ti pozdavaju. Fakt vsetci su velmi mili a ochotni....

pegy

Silvia a,ako sa mas? Ako to zvladas? Uz som ti pisala mail, neprisiel? No hod sem nejake pocity nech sa maju neprajnici na com pobavit!

pegy

Ahoj Trin!Mam sa fajn.Este mam taku tupu bolest ked vstavam a navaly do prs ale da sa to zvladnut.Trvalo to asi hodinku.Narkoza bola uplne skvela zaspala som ako babatko a hlavne potom mi nebolo spatne.Babulky ktore mate po tom, kolko trva ta rezava bolest???Ano takych pakov je ,to poznam!!!!A doma sa na tom odbavuje na zachode!!!