Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

eli23

pegy diky do normalu?myslim ze uz som ako sa hovori ze ked dokoji zena tak jej ostanu o nieco vacsie v mojom pripade myslim ze nemusim cakat.este jednu otazocku mam.kolko musim ostat v nemocnici?da sa to ze po par hodinach ma prepustia?

ivica

pegy,silvia a, ste perfektne a gratulujem...
silvia ak si mi pisala na mail uz PO, tak som to nedostala,,,nezabudni ze si slubila este podrobnosti, tak uz len zajtra ...aka je cesta domov na druhy den?,, vedela si sa sama obliect?...stotoznujes sa s tym novým telom?, alebo mas taky pocit, ze eee....

livaa

babulein
no je len na tebe komu to povies a ci to vobec povies.....ludia su vselijaki...a ked s tym nemas problem,tak na tom nezalezi.....no v ked budes v plavkach tak si to urcite vsimnu pokial si tam nemala nic a aj kolko budes mat ml a o kolko cislov sa ti zvacsi poprsie....