Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silvia a

Pegy,
ty si prosim ta compiuter???Ja som dost nemozna:o(Nevladzem este ani poriadne chodit ,bojim sa aby som nespadla strasne sa mi toci hlava.Ti zavidim ako si rychlo fit.Idem ti este napisat mail,nemusia vsetko vediet:o)

pegy

Eli23 Ja som bola v Blave v Estheticu.Zatial som max spokojna,mam eurosilikony gelove gulate 500cc Som 6 dni po a uz doma makam.Najlepsie je nelezat mne to berie vsetku energiu a ked vstanem z lahu idem sa zblaznit z toho navalu do prs .Kedy planujes?

klara na omlazeni.cz

simi247, prepac ale nedava mi zmysel co pises. ak ti praskol prvy obal, samozrejme ze tvojmu synovi nechutilo. a akosi si sa uz dalej nevyjadrila ktomu co sa stalo dalej sparsknutym obalom atd. a v nemocniciach ak si vypytas injekciu an zastavenie laktacie, tak by ti ju aj mali dat.
neber odvahu prosim ta dievcatam ktore sa preto rozhodli.

eli23

pocula som ze u lepsie tie gelove kvoli tomu ze vyzeraju prirodzenejsie nez ine a do akeho tvaru ste si dali baby urobit prsia ???ja by som chcela do tvaru kvapky alebo ako to nazyvaju.bola ste nejaka v ruzinove na operacii??

silvia a

co je vlasne lepsie na tej gelovej naplni? Aj mne ju dal ale akosi som zabudla preco,teda okrem ceny:o)neaka som osprostena zo vsetkeho,asi este ucinkuje narkoza:o)

ivica

Silvia a,
tvoje dva maily som dostala,ale nemozem odpisovat.Nieco sa crta, ze by sme mohli mat dnes spojazdneny aj internet doma,tak uvidim, dakujem za spravy,uz viac info ani nepotrebujem,lebo este cuknem.Inak som zatial v pohode.Len mam vela prace zabezpecit to tu na tych 8 prac dní co tu nebudem.V praci som nic nehovorila.Uz nech to je!!

eli23

pegy.meno lekara som zabudla moj manzel mi to vybavuje.je to lekar ktoreho sme spoznali v jednej sukromnej ...ked operuje.jedine co viem ze mi to bude robit v ruzinove a ma take dlhsie vlasy ked budem vediet meno tak dam vediet.ty si si to dala kde robit?dala si si tu gelovu napln?