Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mici

lenkaoooo

Len aby si vedela,chalanom sa pacia PEKNE PRSIA!!!Co z toho,ked ich mas aj velke ale hnusne a vytahane cecke-za ktore sa hanbis aj ty sama.Je jedno ci su male alebo velke ale hlavne nech su pekne-a ver,ze take sa im pacia.A zeny co ich maju,na svoje zeny zacali ziarlit a boja sa aby im neusla za druhym!!!Tak je to,to su slova bab,ktore si dali silikony,..A aj ti muzi,co mali obavi,su teraz spokojní a obzeraju tie prsia castejsie nez zeny..Ahoj

mici

Baby,ved vsade sa uvadza,ze silikon a kojenie je mozne.Ved ked mas silikon pod svalom tak tam vobec nieje v kontakte s prsnou zlazou.Ved sa nato mozte spytat lekara.Kojenie babetku neublizi.Skor bude problem,ak ti velmi narastu prsia(coho sa aj ja bojim).Potom asi ovisne ta koza a musis si dat vacsi implantat alebo ist na upravu.Neviem,ale mam obavu z toho aj ja,lebo uz teraz mam velke kozy a ked priberam tak aj tam a priberam velmi lahko.Tak ja som s tym uz zmierena,ze budem musiet daco robit po porode.

lenkaaaaaaaooooo

vsak ale potom co budes vypravat aj 40tnicky chcu byt krasne.
a aj tak umelinu by som do seba nedavala a chalanom sa to vobec nepaci....
prirodzena krasa je KRASA nie umela bleeeeeeeee..

trin

No straaaasne mi to trha zily,ci budem mat v sestdesiatke silikony. Chceme dobre vizerat teraz a nie za 40 rokov.ked budeme stare babky,to uz na kupko v bikinach asi nepojdeme. A vobec dozijem sa ?

lenkaaaaaaaooooo

a co urobite po 15 rokoch??
budete si to stale menit aj ked budete mat 50 ??
to bude smiesne ked v takom veku budete mat silikony .
alebo v 60stke...
potom ak si to date prec ani cecky mat nebudete .

eli23

no zatial to vidim az na november ale chcela by som skor.uvidim co s tym urobi doktor.a tie gelove vazne vyzeraju ako prave???neviem tu sa asi foto neposiela ao to vyzera po zakroku

ivica

Pegy diky, najstastnejsia budem , ked sa ozvem PO. Dnes sa mi to teda neskutocne vlieklo a pritom roboty plne ruky...Neviem ako budem vecer spat, ci vobec, ale neva sak sa vyspim v narkoze /ha/...tak ja padam..ahojte

simi247

bola som u lekara, ale ten to zmietol zo stola, ze urcite mi nic neprasklo, no a teraz - dalej mam silikony,aj ked ten ochranny obal praskne, tak zdravie to neohrozi, nechala som to tak,uz je to 10 rokov a bolo by mi treba ist vymenit ich, ale nemam zaujem byt znovu 3 hodiny v narkoze, akurat ze uz ani tvar tych prsnikov nie je bohvieaky vabny, vsetky, co si teraz davate silikony, myslite na to, ze po takych 10tich rokoch to uz nevyzera moc dobre