Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tikooo

Podľa mňa mala nell, len podpichovaciu náladu, ale ako to tu čítam vy sa ničím iným celý deň nezaoberáte len veľkosťou Vašich pŕs, ešteže my chlapi taký problém nemáme. Je to dosť trápne čítať tu tie vaše bláboly, podľa mňa ste všetky pekné len si riadne ničíte zdravie, plastika je taký hit blaváčok, a báb z veľkomesta. Tie ostatné baby, z menších miest si myslím, že zmýšľajú rozumnejšie ako vy, vidíte len samé seba, mali by ste sa porozhliadať aj po iných veciach, lebo z tých vašich prsníkov zblbnete. Začnite rozmýšlať rozumom a nie prsiami, normálnemu a správnemu chlapovi sa umelina nepáči. Je to vždy to isté len v inej veľkosti ako pomaranče a melóny s bradavkami. Stále ten istý tvar, ech prirodzená krása je skutočná, uvedomte si to, raz na to doplatíte, možno ked budete staršie, ale potom už bude neskoro. Ste ako klony, každá z vás chce mať to čo druhá.

trin

to ja som sa Gubu tolko vypytovala,ze so mna chytil az nervy,no ale jeho problem,ja jednoducho potrebujem mat vo vsetkom jasno. Je suveren riadny,ale tiez si myslim,ze vie co robi,no tak uvidime...
No a ktomu cviceniu,tak ja si to vo fitku odmakam doslova a do pismena,az tak ze vraj prsny sval vyrysovany bohovsky len prsna zlaza sa jaksik stratila:)TAk uz prsia necvicim,ale pozde. Tak si pojdem po ne do Blavy:))) na Mikulasa.

danielka

omg,ste normalne?sa necudujem,ze si o nas chalani myslia ze sme pipky,ked si precitaju takuto diskusiu.tak nadalej:len sa hovadme 4ever..

babulein

Ahojte, 300 a 315 do druheho nakolko nie su rovnake..ci pod zlazu alebo sval ani neviem.Guba vyzera ze sa v tom vyzna uplne sa spoliehma na jeho vkus, ale moc vysvetlovaciek nebolo.
co je s mely?? ako dopadla??

livaa

HOLKY to nema cenu sa hadat,nevsimajte sijej prispevky,nech si pise co chce,ked nebudeme reagovat na nu tak to vzda.....manzelky vysokopostavenych muzov su uplne na inej urovni a vobec sa nepozastavuju nad takymi to temami,kde v tej spolocnosti je to normalna vec,kde zeny podstupuju kadejake liftingy,plastiky,ked uz ide o to.....musia predsa reprezentovat muza.....a vobec to neodsudzuju,dneska je to bezna vec ako navsteva u zubara,ked sa viem starat o zuby preco nie o telo,no nie??? skoda reci,takze pokracujte v teme a prispevkoch,niektori nevedia asi citat ze v ktorej teme sa nachadzaju a ze ich prispevky nikoho nezaujimaju.....ale komplex a zavist robia svoje.....pekny vecer

Nikpia

ha a inak ako tak pozeram tak NELL tvoje pieskovisko zbural bager ci co? haha...az jeden prispevok na tvoju anti stranku? no teda fakt topmanazerske...hahaha... babule..nebudeme sa tu nechavat urazat niekym kto si mysli ze je jedina superstar len preto ze sa jej rozum prelial do prs...

pegy

NELL,naozaj nechapem,preco si zabludila na tuto stranku.Preco tu vsetkych urazas ,ved ja ta vobec nepoznas ani ty mna a aj mne tu nadavas do sliepok ,ked mna tvoj nazor vobec nezaujima.To co si robime so svojim telom je nasa vec a mozno ty si ta stastnejsia ,co ma prsia po detoch ok. Ja som tiez cvicila a bolo mi to prt platne.Bola to jedina moznost k mojej spokojnosti dat si silikony.A preto som u teba sliepka??

Nikpia

noo pravdu povediac myslim si ze NELL je stara dievka ktora by chcela mat manzela..alebo ak nahodou aj ma tak by chcela z neho mat manazera...ktory by ju konecne priviedol k vrcholu...hehehe