Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dorka2

Myslím si, že nájsť lekára nebude až taký problém a určite, keď tu ľudia prestanú riešiť témy úplne od veci na čo si sa pýtala. Ale napadlo ma, či sa si zisťovala, ako to bude potom s napr. sono alebo mamograf. vyšetrením? Máte s tým už niekto skúsenosť? Ja si myslím, že prevencia je dôležitá, hlavne čo sa týka rôznych druhov rakoviny a tak ma to zaujíma.Dakujem

livaa

Aj mna to stve,ze vobec nevedia o co tu ide a nemaju o tom ani paaaru. Nikto z nich vskutocnosti nevidel zvacsene prsia,iba v casakoch a predstavuju si nas ako Pamely s loptami na hrudi. A ani netusia kolke z nas aj v ich okoli maju tento zakrok za sebou a vobec si to nevsimli,pretoze si myslia ze ked si da zena spravit silikonove prsia tak ich musia mat obrovske ako dve lopty....mnohe z nas mame prsia ako sme mali povodne,ze to ani vobec nie je vidiet,a ani by to nespoznali,hlavne ze sa hraju na hrdinov.......a ze to robime len kvoli sebe,ale naco sa namahat a niekomu to vysvetlovat,nema to vyznam,my vieme svoje a aj o com to je.....

janiq

livaa: dakujeme za podporu :). Vies, ani ja nezvyknem reagovat na podobne primitivne nazory, ale uz mi to nedalo. Fakt ma stve, ze kazdy clovek ma svoje vlastne problemy a starosti, ale pritom sa stale "montuje" do inych...a svoje komplexy si lieci utocenim na druhych. Ale co uz, asi to uz lepsie nebude :). Pekny vecer

janiq

trin: ako je to "cast pod sval a cast pod zlazu"? Neviem si to dobre predstavit :). Mne davali cez pazuchu ale teraz mi bude davat cez dvorec. A tebe?

janiq

tikooo: hlavne, ze ty si tu napisal ohromny monolog...a samozrejme s tym, ze vies o tom prd a tvoje nazory tu nikoho ale absolutne nikoho nezaujimaju :) takze sa ukludni a chod otravovat so svojimi mudrymi recami do inej temy, budeme ti vdacne :). Pa pa

tikooo

silvia a: ty máš aj manžela, a kedy na neho myslíš, ked si práve neobzeráš prsia, chudák, ja na jeho mieste by som porozmýšľal koho máš radšej svoje prsia, či jeho, alebo už aj on má dáku plastiku. Mne keby baba básnila celý deň o veľkosti a ml, asi by ma vystrelo.

silvia a

tikooo,
super som sa pobavila!!!hehehehe
hit blavacok???
rozmyslame prsami???
Cim rozmyslaju chlapi???xixixixi
Manzel ti nieco odkazal ale to sem nemozem napisat,takze hovor za seba!!!!

pucka

to titkoo
pekne si to povedal..aj ked mnohe dievcata to chcu kvoli chlapom,,,mat krajsie prsia... a niektore maju vazne ze ZIADNE prsia, a to musi byt neprijemny pocit. ze len bradavky vytrcaju a nic..aj ked teda..mne sa silikony tiez nepacia, skor sa mi to protivi...take lopticky umele