Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janiq

Ahojte prsane :), Pegy prosim ta, ty mas silikony pod zlazou alebo az pod svalom? Lebo mas dost velky objem, ja si idem dat 400 ml ale doktor mi povedal, ze asi pojdu len pod zlazu, lebo ze sa mi pod sval asi nebude dat taky objem. I ked ja by som radsej pod sval... ale povedal, ze skusi ale neslubuje, ci to tam "narve" :)))

trin

Sorry,zabudla som. Ty jej ich nechces kupit,aby si nemyslela,ze si uchyl. To neva,tak ked budem po ja,tak ti poslem foto,ale tajne,aby o tom nevedela.hehehe

trin

Hej Stary,tak predsa ich ta tvoja Nell chce ale nemoze ich mat,tak zavidi a rype.Tak predaj aspon tri prasce a dve kravy a ostatne vezmi cez home credit a kup jej tie kozy.

pegy

Aj za mna!!!!Ja som sa mojho muza nepytala ci mi to dovoli.A to ze nezotrva vo vztahu ked budem mat silikony tak to je riadna hlupost!Vztah je o niecom inom draha!!

trin

niekedy mam pocit,ze sa tie "prorodzene"baby klamu sami.Myslim si,ze inteligentna baba s velkymi,ci uz s malymi prsiami,na tom nezalezi,nebude riesit ci tu niektora mame silikony alebo nie.ja mam tiez male a kym som sa rozhodla,ze si ich dam zvacsit,nikomu som to neznepriemnovala zivot trapnymi narazkami.Tak naozaj neviem komu chyba to sebavedomie ako tu niektore a niektori pisu.A bude si tlacit do hlavy,ze ten jej by ich nikdy nechcel. Lezie mi to na nervy

Nikpia

trin dobre vravis az mi je to divno...ked sa na to pozreme realne tak skutocne ziaden chlap vam nepovie ze sa mu tie vase "male" kozicky nepacia..sak to by siel sam proti sebe a chlapi nie su tak hlupi ako vyzeraju..taze pozor...a stavim sa ze keby ste tam mali zrazu o cislo viac tak sa stavim ze s nim aj minimalne o jeden orgazmik

trin

A ozaj Nell,mrkni sem-tam na toho tvojho,ked budete na kupku,kam sa pozera:)) Alebo mu prejdi casaky,co ma pred tebou schovane,kto je na fotkach.Lebo ak su tam aj gumove kozy,tak potom nie je v poriadku ani ten tvoj... Ty sliepocka naivna

trin

tak mile odporkyne,myslim,ze zavidite,ze na to mame alebo ze ich mame a vy nie.V globale su muzi aj tak "slepi" sleduju len vacsie prsia (väcsina,no nie?)a nie to z coho su lebo po ulici nechodis naha.A ruku na srdce,myslis ze by ti to ten tvoj povedal,ze no moja mas ich male,mala by si s tym volaco robit.Velke prsia nie su vsetko,ale preco si neurobit radost,ked to ide?