Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nell

Prečo ty máš, tak mi ich predaj, myslím tie hodinky s vodotriskom. A len sa tak nenadúvajte, lebo Vám to praskne, a riadne si ich zababušte, ide zima, ešte Vám zmrznú na ľad.

janiq

Nell: dakujem za rady krasavica. Tvoj prispevok bol velmi inspirativny :)... Ale nebudem sa tu vychvalovat svojim zivotom ako ty. Nieco take prizemne a priehladne zvyknu rozpravat prave ludia, ktori maju komlexy a ziju v predstavach. Takze sa kludne dalej venuj manzelovi - manazerovi :o) a nespin nam temu...zvlast, ked nemas o tomto ani "sajnu"..That´s all and PEACE :)))

trin

aco mas este hodinky s vodotriskom a hotel na Jamajke a kazdy vikend lietas do Las Vegas zabavit sa a na nakupy do Milana? hahaha Prosim ta netrep ty hviezda! uz okatejsie si vymyslat nevies? Vies co,ty si radsej zaobstaraj vypln cranialnej casti calvy ty najkrajsia z najkrajsich a najidealnejsich.a najviac ma pobavila veta moj manzel take casaky nepozera lebo ma mna :)))))))

nell

pardon... gumové kozy :-)
Pozri si súčastnú štatistiku, čo sa mužom páči viac. Hlavne tým, ktorí uprednostňujú vážny vzťah a nie jednorázovky, si asi ich súčasťou.

nell

trin : Poznám svojho manžela až príliš dobre,aby som také veci spozorovala. Vedz, že plastická chirurgia je najväčší biznis, hlavne plastika pŕs, a mám pocit, že ty sa v mužoch ani za mak nevyznáš. Asi to máš z vlastnej skúsenosti, že si ten tvoj tie časáky pred tebou schováva, a dobre si si nazvala svoje koze, sú ozaj gumové :-)

nell

Tak hádať sa Vám zachcelo sliepočky, a ináč, mám tri nádherné dievčatká, všetky 3 som kojila, po odstavení som cvičila,( to je pravda pravidelné cvičenie v posilovni je veľká námaha, pre niektoré sliepočky ) a moje prsia majú svoj krásny tvar a nepotrebovala som k tomu žiadnu umelinu, ktorá si neskôr vypýta na zdraví svoju daň, a tak medzi nami si silikóny môžem dovoliť, hoc aj každý mesiac ( myslím to po finančnej stránke ), a aby som nezabudla to najdôležitejšie, želala by som každému tak krásneho a fajn manžela ako mám ja, a na záchode :-) nemáme žiadne časáky s cecaňami, nakoľko on o také veci nestojí, pretože má mňa, a na kupku sa neobzerá za druhými, lebo tam nechodíme, keďže máme doma veľký bazén. A ani prasiatka nepredáva, nakoľko je vrcholový manager. Ale skúste vy nejaké prasiatka začať chovať a predávať, aby ste mali peniaze na ďaľšiu výmenu silikónov. :-))))))

janiq

Juuu, baby mam teda dost strach z vasich (dobre mienenych) skusenosti. Ja idem totiz na reoperaciu, pred 4 rokmi mi davali pod sval 240ml a to je malo...stale musim nosit vypchate podprdy a uz ma to fakt nebavi. a okrem toho mam aj asymetriu, takze teraz mi da rozdielne velkosti do prsnikov, aby sa to vyrovnalo. (Inak, idem k inemu doktorovi teraz, lebo ten co mi ich vtedy robil, mal hned vidiet, ze mam asymetriu!) Teraz som chcela 400 ml, ale doktor mi neslubuje, ze sa bude dat az pod sval. Ale nechapem to, ved na nete je vela fotiek zien, ktore maju objem aj 500ml, ako je mozne, ze im sa to dalo dat pod sval, tak ako aj pegynke..a mne nie :((( Teraz neviem, co mam teda robit...som smutna a euforia pominula ;( fnuk

otazocka

cafte babyyyyy...smiem otazku?:) Ake velke prsia ste mali predtym ako ste sli na operaciu? Lebo ja mam dobr enulky a ztrejme mi uz nist nenarastie.:( a chcela by som si dat niekedy v budcunosti,no este neviem ani kolko to cca stoji,ale som rozhodnuta..ake mate pocity?? pls popiste mi to !!! a co vase druhe polovicky,akke mali reakcie??:)

silvia a

Janiq,
pod zlazu a taky objem???Dost velka odvaha,budes ako "dojka"budu ti hned vysiet.Ja mam pod sval 350ccs a doktor povedal ze aj to je dost vela (pre mna).V skutocnosti som chcela viac ale nedalo sa "vopchat"netreba byt nasilu tvrdohlava.

pegy

Janiq, ja mam pod sval,ale nedoporucujem nikomu pod zlazu!Bola so mnou na izbe baba,ona mala 10 rokov pod zlazu a mala ich riadne spadnute a chce ist na reoperaciu.Fakt to dobre nevyzeralo. A aky mas obvod pod prsami?