Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silvia a

Prosim vas preco mi odpoveda osoba ktorej sa to netyka???A ze kto ma toho kolko v hlave?Poobzeraj sa a neotravuj!!!

nell

a možno aj som sliepočka( v tom dobrom slova zmysle ), lebo mám 3 malé kuriatka, z ktorého jedno tu behá okolo mňa, a čo je dôležitejšie ako zdravie a rodina, určite nie rozoberanie veľkosti pŕs a silikónov, možno ste až primladé a keď budete staršie, budete aj ináč zmýšľať

nell

sleldujem tému, len mám aj svoju prácu, to LEN PRE SLIEPOČKY bolo myslené na silikóny, dávajú si ich totiž len sliepočky

janiq

Apropo, nell si vytvorila temu, s vystiznym pomenovanim...pre sliepocky :) akurat jej nedoslo, ze prave oni (radoby odporcovia) tam chodia vyjadrovat svoje obmedzene nazory... takze vlastne sa sama o sebe vyjadrila vystizne :))). Asi je natolko zaslepena tym svojim "luxusnym topmanazerskym" zivotom, ze si, chudiatko, ani neuvedomuje, co pise... :o) Pekny dnik prajem.

janiq

Apropo, nell si vytvorila temu, s vystiznym pomenovanim...pre sliepocky :) akurat jej nedoslo, ze prave oni (radoby odporcovia) tam chodia vyjadrovat svoje obmedzene nazory... takze vlastne sa sama o sebe vyjadrila vystizne :))). Asi je natolko zaslepena tym svojim "luxusnym topmanazerskym" zivotom, ze si, chudiatko, ani neuvedomuje, co pise... :o) Pekny dnik prajem.

tikooo

noooo, tam si vás podajú ešte viac, nakoľko je tam oveľa viac zvrhlíkov a ked ich nepustíte do svojho pokecu, vybúria sa na vás tiež na novovytvorenej stránke, a určite si ju budete čítať, lebo ste zvedavé...
a ja sa k mim pridám :-))))))

silvia a

baby co by ste povedali na sukronmu stranku,na ktoru bude mat pristup iba ten co bude vediet heslo???Tam mozme bez obav debatovat o vsetkom.Stranka sa da vytvorit na pokeci.

nestranny

Vazeni odporcovia!Je pre mna priam zarazajuce,aki dokazete byt voci inym netolerantni.Vyjadrovat sa takymto obmedzenym sposobom na adrasu inych len preto,ze nesuhlasite s ich postojom!Ste taki aj k svojim detom?Mne je absolutne jedno,ci ma niekto silikony alebo nie,je to pre mna clovek.Ak ma niekto potrebu podstupit tento zakrok,tak ma na to iste dovod.Nie vsetci mame geneticke predpoklady na krasne poprsie a ked nie tak to riesi kazdy inym sposobom a nebudem ho tu osocovat mne nechutnym sposobom vyjadrovania sa o "sliepkach".