Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

trin

Janiq,Nikpia
a je vobec manazer? ozaj a ma vobec manzela? Tato debata ma fakt bavi,niektore sliepocky ma tu fakt pobavia.Najmä tie co maju doma bazen a vrcholoveho manazera.co poviete

janiq

Mimochodom, tvoje slovne vyjadrovanie je skutocne "topmanazerske" :), vase diskusie s manzelom musia byt isto hodnotne a deti maju skvely zaklad do zivota. Tak stastnu cestu do "tvojej temy".

janiq

Nell: uz si naozaj trapna.. Ved si si zalozila svoju temu, tak sa zdekuj a chod si riesit svoj zivot a prezentovat svoje "svetonazory" na svoj piesocek... dufam, ze si pochopila :)

Nikpia

ti dam pipu, sliepka. to aby si si tak vela nenamyslala, neze ta vytopi ked bude prsat horenoska. a hej vies komu hovor...ze s tebou..ha ha ha

nell

Nikpia : To sú tvoje, no celkom sa ti nevydarili :-), to si už mala silikóny a bol to asi veľajší účinok, nevadí nabudúce skús a možno ich budeš mať krajšie. ( tak medzi nami, aby sa ti to nevrátilo, ale deti do toho nemiešaj, ty husa )A na služobky chodí so mnou ... ty pipa

Nikpia

Nell/...jedina sliepka z tohto fora si ty. A stavim sa ze si fitko nevidela ani z lietadla...a ze manzel vrcholovy manazer? iba ak so svojou sekretarkou v posteli..to by vysvetlovalo preco nema take casaky...a ty chudatko si naivne myslis ze kvoli tebe.he he he...a krasne dcerky? myslis www.uglypeople.com