Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rider666

ej ale ja bych si ho medzi vašimi prsami riadne vymasíroval, nechce niektorá gazelka, ale len raz, nieže vám ich rozpučím

nell

Nikpia: do tej sračky si už spadla, keď si si dala silikóny,a ťažko sa ti z nej bude driapať, lebo ťa to bahno už teraz začína pohlcovať

tikooo

Nikpia:pahýle budeš mať akurát ty ked si ich dáš aspoň na tretí krát vymeniť, a potom ťa už nikto nebude chcieť a budeš rada, keď si dajakého pakýlika nájdeš :-))))))))
budete vyzerať ako bushmenky, čo žijú v Afrike, tiež im to visí, tak ako bude vám ovísať koža, ble

Nikpia

silvia a: preco nema vyznam? stale sme tu tie ktore chceme rady a chceme si pokecat na tuto temu...a ta "sliepocka" nell raz spadne zo svojho bidla...a nemyslim si ze do narucia svojho top manzela ale do peknej s.... hahaha...a pokial viem tak sa tu nikto nikoho nepytal ci je proti alebo nie. tak si to odporcovia nechajte pre seba...napriklad nasa ''sliepocka'' moze byt blond, a su tu medzi nami aj take co su proti farbeniu vlasov, to aj my ju mame teraz napadat za to? alebo taky tikooo, chodis do posilky?vzal si niekedy nieco aby ti narastli na ochabnutych pahiloch ''svaly''? tak to tiez mozeme odsudzovat a vytvorit si stranku na ktorej sa prida vela dievcat..podotykam zvedavych..tak neserte tigra bo naserete celu dzunglu...salut mojim krasnym babenkam

trin

odo dnes vyhlasujem nepisane pravidlo- Nereagovat absolutne ziadnym sposobom na tych co sa sem chodia odbavovat.Jednoducho neexistuju. Pekny den kocky,idem makat!

trin

Janiq,
vrch implantatu sa ulozi pod sval a ta ostatna cast ostava pod zlazou.ja mam moc vyvynuty prsny sval,tak mi to tam nemoze vlozit cele lebo by bol tym svalom zdeformovany konecny tvar implantatu. rez pod zlazou.
silvia a
vies ze aj mna ta kodovana diskusia napadla uz vcera,tak ako maju cesky rajce.to by bolo fajn.a ze si niekto vytvori antistranku ,to mi je u r...
Nestranny,
klobuk dolu,takto si predstravujem inteligentny nazor.

mimulko

viete mi poradiť nejakú ozaj skutočne dobrú kliniku, na peniazoch nezáleží, ale bojím sa tých komplikácií čo tu píšete

ivica

No dievcata som spät , bola som tam nakoniec dva dni a dve noci, mala som totiz aj drenaze, doktor chcel mat istotu ze hojenie bude bez komplikacii, ked sa vsetko vycistilo ako malo tak mi ich rano vybral a mohla som "utekat" Pozeram co ste si tu vytvorili za vojnicku, naco tolko energie prosim vas? Koli comu, koli mojim dvojkam? No dakujem pekne! Sak ma to unavilo kym som to cele precitala..Tie stalice ktore viete o co skutocne ide prosim nereagujte, tymto len zivite tu humusnu zavist/nenavist debatu.Kaslite na to, leda ze vas to bavi...Som v pohode akcia z nula na dva sa vydarila a zasa som zena ktora sa tak nie len citi ale aj vyzera..

lulu123

Ako tak čítam z tejto nell má pocit, že tak túži po silikónoch a buď na to nemá alebo jej to muž nedovolí, že jej nič iné nezostalo len byť proti.