Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tina

Ahojte..som 5.mesiac po...už sem nechodím tak často,ale nestačím sa diviť čo sa stalo z tohto fóra... Všetky ktoré máte pred aj po, držím palce.. Stojí to za to!!!.Ty úbožiaci negatívne naladený čo to tu znepríjemňujú nemám slov!!!!!!

livaa

trin
ja viem mas pravdu,taka primitivna chudera mi je volna,ale co uz aj taki su ludia,namieto toho ze ma cim prispiet do tej diskusie bude urazat a este sa v tom aj vyziva,to je dospela osoba matka deti??,na veeeelmi slabej uurovni,fakt......pekny den vsetkym

modroocka55

Aj ja mam dilemu teraz v stredu mam ist na operaciu a stale rozmyslam ano alebo nie a tak ma napadlo poznam vela ludi ktory vyfajcia 2 krabicky cigariet denne a nikdo do nich nesprta ze ako si nicia pluca a rakovina a pod.tak preco ked sa niekdo rozhodne urobit nieco pre seba ho zhadzujete?Ved ludia ziju s umelym chrupom ,klbom,okom, srdcom ,oblickou a jednoducho je to tak.Mala som suseda ktoremu isla hadicka s kyslikom do nosa a v ustach mal cigaretu a ked zomrel vsetci ho lutovali.....

trin

silvia a, jasne uz asi len cez mail,ten tvoj mam,svoj sem nebudem pisat,ozvem sa.
Livaa, Nikpia,no na co reagujete na to chuderu aj s tym jej neviem ako by som ho nazvala.Mna teda absolutne nerozhadzu.nerada sa hadam s niekym kto je pod moju uroven,vypada to potom moc trapne.

rider666

je škoda, že tú vašu hádku nie je vidno, pozrel by som si to naživo, nie je nič divokejšie ked sa ženy doberajú.. nell mala by si si zmeniť heslo na HELL si taká pekelná divoška, s drsným humorom, a to ja žeriem

nell

livaa: ty asi veľa času musíš tráviť v krčme keď vieš ako sa ich manželky vyjadrujú, robíš tam barmanku? Tak ani nečudo že tie prsa potrebuješ.
A nepovedali ste náhodou, že nebudete reagovať na príspevky, vidno že máte málo rozumu, ked ste už na to zabudli :-)

livaa

NELL
ty si manzelka top manazera a mas 3 deti??? lebo ta tvoja prezentacia v prispevkoch je na urovni typu krcmovych zien...to nemas co na praci len tu vyryvat?? ty si prikladom pre svoje deti so svojim vyjadrovanim?? toto forum je aby si ludia navzajom radili k danej teme a nie sa navzajom urazali....
SI TRAPNA