Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

pegy dakujem, mam sa ok na to ze som stvrty den PO, robim lahsie domace prace,manzel pomaha , deti su poslusne, vsetko sa vracia do starych kolaji, este tyzden mam volno , tak budem do prace celkom fit, "OHROZENIE zivota" ako sa zda som prezila v pohode..ha-ha

ivica

livaa ja reagujem na tvoj prispevok /aby neprislo k omylu/ ta osoba s ktorou sa bavis, je prosim ta co za mater, to sa ako stara o tie svoje kurence, ked ma cas tu vecne kotkodakat?? Inak je to cele velky bluf, ziadna dama , ziadne deti, ziaden manzel a nie to este manager, pochybujem ze je to vobec zena, takze uzavreteeee...

silvia a

Ahoj Tina,
od druheho mesiaca na bruchu? Super!!! Sa tesiiim!!! Takze zacinam odpocitavat:o) uz len 7 tyzdnov:o))Mozem vediet kolko ccs mas?

tina

babulein... bola som u dr.Minarovjecha, v nemocnici som sa obliekla sama, ale s bolesťami, nerob si hlavu pomôžu ti. jazva potrebuje čas,ešte to neni ono, asi od 2 mesiaca spím na bruchu a robím všetko... nové prsia sa stanú tvojou súčasťou a už sa len zasmeješ nad týmito stresmi pred... ale to patrí k tomu, aj ja som stresovala, bála sa..neboj nech všetko dobre dopadne!

pegy

Modroocka55 nenechaj sa znechutita urob len ako ty chces a toto tu si nevsimaj.Mna ked nieco nezaujima a nesuhlasim s tym ,tak sa tym ani nezaoberam.Nebudem predsa urazat niekoho,kto ma na to iny nazor. Je to prizemne!!!!

babulein

@tina...mna to caka o tyzden.teraz si uz uplne v pohode? mozes sa hybat ako chces?:) a co jazva? kremovala si to resp. je moc viditelna teraz??kde si bola?? co ma aj trapi, ako ste sa obliekli este v nemocnici?? pomohli Vam??dakujem za odpoved..

tina

NELL...no moja si úbohé stvorenie,s primitívnym vyjadrovaním. Sú aj iné fóra,kde si môžeš liečiť svoje komplexy!