Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

livaa mam 245 cc, a vies ze toto je ta spravna odpoved, inak tak reakcia bola dobra/ta atrapa co sa za mna vydavala/, aspon viem ze som trafila presne...

livaa

tikoo
"Solventných žien so závislosťou od plastických úprav u nás pribúda...." ale to sa nas netyka,si uuuplne ale uuplne vedla,ked nevies o com to je tak radsej sa nevyjadruj.....a prosim ta nehadz vsetky do jedneho vreca....nie vsetky to robia z rozmaru......co ty si zac,radsej sa chod bavit medzi ludi je sobota a nie tu obsmrdat.....

livaa

ivica
si sikula ze to takto pekne zvladas,ja som tiez nelezala ,lebo mi bolo o to horsie,a sla na na 13 den do prace,dalo sa ,nech sa ti to hoji bez komplikacii,kolko mas ml?

livaa

ivica
presne tak,je to obycajna zakomplexovan vyryvacka co nema nic na praci a este ju to bavi,ale kaslime na nu,proste takych treba ignorovat,hoc niekedy je to tazke....

Nikpia

oki, takze tak.....kotkodak...tiez si myslim ze tam mama big sliepka neni normalna...fakt nech radsej ide dobat zrno abo sa venovat kurencom..teda a aby si vedela,som dnes jedla na obed a som pri tom myslela ze ktore z tych tvojich troch som prave zjedla.hahahaa

ehm

Vies,,,som mallada,ale nie na tolko aby som cakala ze mi este prsa narastu mam komplexy jak slak,,, prsia si dat nemozem atd,,to jejendo...
chcem sa len spytat tako si t na tom vlastne bola pred porodom??? ako sa ti pocas porodu zmenili?