Takze takto:
sedmikraska, ja nie som moc provokujuci typ, takze som si dala nieco volnejsie a vlastne ani nejaky osial sa nedial, kedze som pred tym mala 84 cez prsa a teraz 88 nikto si to neuvedomil. Ale ten pocit, niesla som sa ako "zena", ja som sa aj pred tym vypchavala na tych 89-90 ale tu kamuflaz som uz nevladala predstierat,ponizovalo ma to.Inak dekolt je pekny /muz nakukal/ uz to tu niekto raz pisal,neverili by ste ze co urobia take 4 cm navrch..A tato podprda moc stahuje, takze to bude este o macik lepsie..
babulein,
jazvy som si nevidela na kontrolu idem az v piatok, to si nemozem sama odlepovat, do nemocnice som si vzala vsetko na gombiky-pyzamo,velku koselu..
mimulko,
ak sa budes zaoberat iba komplikaciami,tak sa neodhodlas,lebo oni sa skutocne vyskytuju,ale nie tak casto ako to niekto zvykne prezentovat,treba mysliet pozitivne vsak?, ja po svojich skusenostiach mozem doporucit len Interklinik, Mudr.Hedera, pristup, profesionalita,mily clovek,odbornik a umelec /niekto kto tri krat mera a raz reze/ klobuk dolu, rozhodujte sa vsak aj podla svojich instinktov.To je dobre meradlo. Inak poslala si dobry link,podrobne vysvetlene.Znacka mentor je najdrahsia,dava ju aj interklinik,ale stoji az 50 tis.Ja mam nemecke polytech silimed.
baby zaregistrujte sa, vasa mail adresa nebude viditelna, nebojte sa,len sedmikraskina lebo ju tam vypisuje, to nemusis robit...