Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

Takze takto:

sedmikraska, ja nie som moc provokujuci typ, takze som si dala nieco volnejsie a vlastne ani nejaky osial sa nedial, kedze som pred tym mala 84 cez prsa a teraz 88 nikto si to neuvedomil. Ale ten pocit, niesla som sa ako "zena", ja som sa aj pred tym vypchavala na tych 89-90 ale tu kamuflaz som uz nevladala predstierat,ponizovalo ma to.Inak dekolt je pekny /muz nakukal/ uz to tu niekto raz pisal,neverili by ste ze co urobia take 4 cm navrch..A tato podprda moc stahuje, takze to bude este o macik lepsie..

babulein,
jazvy som si nevidela na kontrolu idem az v piatok, to si nemozem sama odlepovat, do nemocnice som si vzala vsetko na gombiky-pyzamo,velku koselu..

mimulko,
ak sa budes zaoberat iba komplikaciami,tak sa neodhodlas,lebo oni sa skutocne vyskytuju,ale nie tak casto ako to niekto zvykne prezentovat,treba mysliet pozitivne vsak?, ja po svojich skusenostiach mozem doporucit len Interklinik, Mudr.Hedera, pristup, profesionalita,mily clovek,odbornik a umelec /niekto kto tri krat mera a raz reze/ klobuk dolu, rozhodujte sa vsak aj podla svojich instinktov.To je dobre meradlo. Inak poslala si dobry link,podrobne vysvetlene.Znacka mentor je najdrahsia,dava ju aj interklinik,ale stoji az 50 tis.Ja mam nemecke polytech silimed.

baby zaregistrujte sa, vasa mail adresa nebude viditelna, nebojte sa,len sedmikraskina lebo ju tam vypisuje, to nemusis robit...

mimulko

konečne sa to tu už utíšilo, dáte mi tak radu, kde je asi najlepšia klinika, kde sa stal asi najmenší počet komplikácií, odhodlávam sa k tomu, ale bojím sa toh , že to treba časom meniť, čo bude s tou jazvou ked sa znovu na tom istom mieste otvorí, alebo to potom režú inde?

babulein

Ahoj Ivica, tak ti gratulujem k uspesnej OP..aku velku jazvu mas?? a musela si si sama meni naplaste ak dake boli?? ake oblecenie si si zobrala po op do nemocnici? dakujem

ivica

Tie ktore sa rozhodujete,napisem vam kratky priebeh mojej OP.
1 a 2 den boli dost drsne,uprimne priznavam ze keby som to mala prezit zasa,ale iba z nejakeho rozmaru,ze chcem z peknych dvojek bujne trojky,stvorky tak do toho nejdem!V pripade ktory ma ale k tomu doviedol - ze som zrela zena 37 r, po dvoch porodoch a prsia AA t.j. nulky, tak nevaham.Takze nelutujem.Teraz mam mensie dvojky.Nie som cela bez seba, ze som tym presla /bolest,financie/ale proste som to uz tak citila ako hendikep,roky.Nemam sa za co komu kajat.Den treti-konecne doma,tak to uz je o inom,z hodiny na hodinu lepsie,psychika,blizky naokolo..lenosenie.Den stvrty-lahsie domace prace.Najdolezitejsie nenamahat prsne svaly,inak zvladate skoro vsetko.Den piaty-dnes: navarene,malinko zehlenie,prechazka vonku.Normal.Samozrejme bolest este je pri prudsich pohyboch,pri obliekani,takze sa setrit,poobede hajat s detmi,nedvihat nic.. nesprchovat vrchnu cast tela....Niekdo tu pisal ze sa citil uz aj do prace, ale ja si radsej este jeden tyzden naordinujem klidek.A je to!

ivica

Dievcata ak ste to tu trosku vcera sledovali iste ste si vsimli, ze prispevky prezentujuce ubohost niektorych prispievatelov boli odstranene, Andrej dakujem za pomoc a pochopenie. Dievcata registrujte sa, ak budete mat zelenych smejkov,mozete upozornovat na uchylakov a nikto nezneuzije vase meno. Vytvorte si vsak najprv novu neurcitu mailovu adresu, ktoru inak nebudete vyuzivat iba ako zaloznu registracnu.

Andrej

Rider666,nell,tikoo,...
porusujes pravidla tohto fora.
1. urazas ostatnych
2. mas viac ako jeden nick
atd, atd.
.
Chod sa spat zabavat na pokec.
.
Vdaka za pochopenie.