Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nell

ja sa s mojím o tom tiež zhováram, ale nechce na to pristúpiť, bojí sa, že sa mi môže niečo stať, vraj keď už tak, tak radšej v Čechách.

nell

neviem či som urobila dobre, že som si dala jej nick, ešte si budú myslieť, že som tá zabednená a teraz si tu s vami píšem, nemám to radšej zmeniť ?

ivica

livaa, vies co? sice tiez nechapem ale - vydrzala, ja som sa koli prsiam trapila od 17 tich, takze presne 20 rokov /boze to som ako vydrzala?!?/ Takze ten tyzden si to uz len vychutnavam...a nechcem nieco urychlit a nakoniec dodrbkat....chapes, lebo ja by som si uz potom chcela vidiet aj jazvy, vyskusat ine podprdy, veci, saty.....potom sa uz nezastavim...:-))

Livaa

ivica
este si si ju nedala dole?? to vies vydrzat a nepozriet sa?? to ja som nevydrzala a rozopla a potom to uz bolo niekolkokrat za den,pretoze som nechapala ze mam prsia zrazu:-) veeelmi prijemny pocit....

ivica

jaaaj mimulko teraz si ma dostala, tak uz som to pochopila /ty si ale spekulantik/ sak aspon sme vedeli ze nell je nepriatel a teraz si to ty!! Este si ta budeme mylit a ignorovat ta, co ta to popadlo, ale OK....takze partner po rozhovoroch nakoniec suhlasil, proste ma pochopil i ked je inak konzervativny, moc to ocenujem, pomohol mi s detmi , s domacnostou /to robi bezne/ je jednicka....

ivica

..a ty uz nemozes zneuzit nase zaregistrovane mena.. si sa teraz dobre obabrala hlupka...

neboj sa pravu mimulko, spozname podla vyjadrovania sa,/ziadna tretia cenova/ a ona si iste najde nove meno a zaregistruje sa, ale tu je jasne a krasne vidiet tvoja zakernost...si proste zly clovek...

nell

čítala som všetko čo ste tu písali, ivica ty si písala, že tvoj partner s tým nesúhlasil, ako je na tom teraz, ak nie som drzá

ivica

bludy nebudu, som sa zaregistrovala, mna to i dost rozosmialo, nie som bojova povaha i ked.....
Podprdu som dole nedavala aby sa mi nahodou "nerozbehli" kade tade :-)), ale to vies ze nakukam....ja mam taku inu podprdu uz aj s vystrihom, nie tie telove ku krku. Takze uz som mala tricko s veckom a je to cmuk.Tesim sa v piatok na kontolu, ze uvidim holu pravdu..