Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

modroocka55

no dnes som bola na predoperacne ,cele telo sa boji toho zakroku ale co uz este dve noci a bude to hadam v pohode.Ide niekdo este v stredu?A nebodaj do Novamedu?Joj podporte ma nejako lebo sa zblaznim z toho cakania.

eli23

ahojte mozte mi povedat bola som u doktora dohodnut si termin a hlavne prsia a napisal do papiru velkost prs 270 mozte mi povedat kolkatky su to dakujem

silvia a

nieco na zasmiatie:o))
Vcera sme isli do kliniky aj malym(bude mat tri roky).Ked otvoril doktor dvere a maly ho uvidel tak zahlasil: ahaa ujo mama cecky....hehe ja som skoro spadla od bolesti pri smiechu.. A to maly nevidel nikdy naco tam chodime,neviem podla coho tak usudil,no trafil sa presne:o)

ivica

no mimulko, ak mozes tak este vydrz, lebo malu nebudes moct niekolko tyzdnov vziat na ruky,/kupanie...a pod veci nezvladnes sama/ moja dcera ma uz tri roky a stvera sa na mna, ale som jej povedala, ze ma boli ruka, lebo som sa udrela....vzala to ako vysvetlenie a v poriadku. Ale s podporou rodiny by sa aj dalo,myslim ze tu uz boli aj take zeny s malymi detmi, snad sa ti ozvu a poradia...

mimulko

ja nosím podprdu 75A, mám malú, má 1,5 roka a už nemám také prsia ako pred tým, neboli veľké, ale ako som kojila, už nezískali tú svoju formu späť, a myslím si, že ani cvičením to nepôjde

mimulko

už som to urobila, musela som sa znovu zaregistrovať, na druhý mail, lebo to nešlo prepísať, nesedelo mi to "nell", necítila som sa tak dobre, bola to taká prchká reakcia, ale ona už pod tým nickom tak či onak písať nemôže, lebo je môj, aj ked ho používať nebudem :-)

ivica

nell ved preto som to ani hned nepochopila co si to vykonala, tak si musis asi vytvorit aj novu mail adresu a zasa sa zaregistrovat ako dalsi clovek, len nam oznam ze si to ty, prosim ta, lebo ti zasa vynadam :-))....alebo to nechaj tak, snad si zvykneme, ze sa da s Nell rozpravat....aj tak jej take pekne meno nesedelo...a ked muz hovori v cechach, je to dobry krok k uspechu, chod tam ...nech je po jeho...kompromis...