Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

trin zaregistruj sa radsej, mail musis udat, ale v tej spodnej tabulke NEODSKRTNI, ze mail ukazat v diskusii, ten spodok vobec nevyplnaj, iba povinne udaje, nik uz nepouzije tvoj nick, ako sa to stalo mne /uz vymazane/ a tvoju mail adresu my neuvidime , nikdo...

trin

modroocka 55,nebojkaj vsetko bude ok,musis mysliet pozitivne a tesit sa,jasne,ze je aj nejake riziko,ale to je aj pri banalnej apendektomii,kt.ti spravia pomaly aj na vratnici.:) VEd kto neriskuje,nema... Potom si dame vsetky prsate stretko:))

trin

Ahojte baby,co sa tu udialo za dva dni,same zmeny,nerozumiem.TAk ked sa chcem zaregistrovat a nechcem zobrazovat adresu,tak ju v tom registrov.formulari neudam? Tak ta jeblina uz fakt nevie co od vole? Ta musi tie kozy chciet este viac ako my,mam taky dojem:) len s jednym rozdielom,asi ich mat nemoze.

modroocka55

Jaj a moj ma dnes fotil aby so videla ako som bola pred a potom po.On je zlaty a podporuje ma vo vsetkom co chcem .Sa smial dnes lebo mu vravim aby ma odhovoril a on ze no a o rok budes zase bedakat a takto si odzijes s bedakanim az do konca zivota . Tak som chvilu stastna a chvilu nervava.

modroocka55

Ivica ,Silvia a ,dakujem pekne ,vcera som zo zufalstva precitala uplne vsetky stranky na tomto fore -no poviem Vam bolo co citat .Aj ja si predstavujem ako to bude ked budem chodit po nakupoch.Ja mam teraz sice vlastne prsia B ale su klesnute a ostala mi po 3-rocnom kojeni dvoch deti ovisnuta koza takze to nevyzera nijako vabne iba ak s push up podprdou s hrubymi vypchavkami .A plavky zohnat je takmer nemozne ,no mozne to je ale aj teraz som za ne vysolila 4 tisic aby boli dobre vystuzene,a uz ma to vobec nebavi .Vzdy na zimu som sa s tym zmierila ze vsak to nie je az tak strasne a potom prisla jar a moje nervy zacali gradovat.A takto to trva uz 4a pol roka od kedy som prestala kojit a prsia odisli tam tam.No a ja blba som dnes bola este aj na pohrebe tak ma take blbe myslienky napadali az som z toho chora.Normalne mi ide hlavu roztrhnut ,vsetko mi vadi a znervoznuje.Mate uz aj nejake fotky?Este sa chcem opytat citala som tu ze na dakej stranke cz su fotky co davaju ddievcata nejake rajce...ale nic mu to tam nechyta .Diky za podporu.Papa

silvia a

Modroocka55,
viem presne ako sa citis,ja som natom bola tak isto:o)Mysli na pozitivne veci,porozmyslaj kam pojdes na nakupy:o)mne to dost pomohlo:o)

eli23

ivica dakujem tak to mozem byt spokojna :-) uz mam dohodnuty termin tak zachvilu budem aj ja patrit medzi prsnate :-))))))))))

ivica

eli23,
to zavisi aj od toho ake mas teraz + navrch 270cc. Ak nemas ziadne tak aj tak su to plne 2 ky az mensie trojky. Mozes byt spokojna. Idealne. Podprda B aj C dla strihu.
modroocka55,
tak takto mi bolo presne pred tyzdnom, a este som okrem strachu citila aj velku radost, ze uz to bude, tak na to sa zameraj, ved toto si chcela a uz to budes mat, tes sa. Lahke to nie je, nebudem klamat,ale staci vydrzat iba jeden-dva dni a uz to bude len lepsie a lepsie...