Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

modroocka55

Silvia a
No to neviem ani ja ako sa to pridava .Ty si kolky den po operacii?
Trin
to nie je zly napad s tym stretkom.Budeme dobre vyzerat ked sa stretneme aspon 5 a budeme vsetky s takym pekne vyvinutym poprsim heheh..
Teraz zase rozmyslam ci nebudem mat velmi velke vsade mi chceli dat 250 a v Novamede tiez apotom ze 275 tak ci to nebude vela.Joooooj nech uz je po.
Ivica
a este to boli velmi? A ako sa umyvas?

silvia a

Modroocka55,
na fotky rajce mozes zabudnut,ja som im tiez pisala a neviem podla coho ale usudili ze som uchyl a pristup mi nedali:o) a naposledy som citala ze uz ani nedavaju nikomu.
Mali by sme si ja mi vytvorit neaku stranku kde budeme mat svoje fotky:o)Len neviem ako to funguje..

trin

reku najdem si novy plac,kde budem opruzovat a chvastat sa,ze mam doma hydinaren a muza topmanazera,ktory sa nepozrie na ziadnu inu a ze nepozera eroticke casopisy lebo ma MNA:)))

Nikpia

phaana mimulko..ale mi stupla zlc ked som zbadala ze nell...taa teda mi riadne pila nervy.hehe...no aspon ho nemoze uz pouzit..aj ked bude sa tu urcite obsmrdat s nejakym inym...ale aj tak..ju ignorujme....a ako sa mate babulky?