Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

trin

a ak ma vas vztah nabrat blby spad,tak asi radsej este pockaj a daj tomu cas. Ty uz musis citit z manzela ako to vnima,ci sa o teba boji ako chlap alebo sa mu to nepaci alebo ja neviem,jednoznacne to rozoberte.

modroocka55

Silvia a
No to neviem ani ja ako sa to pridava .Ty si kolky den po operacii?
Trin
to nie je zly napad s tym stretkom.Budeme dobre vyzerat ked sa stretneme aspon 5 a budeme vsetky s takym pekne vyvinutym poprsim heheh..
Teraz zase rozmyslam ci nebudem mat velmi velke vsade mi chceli dat 250 a v Novamede tiez apotom ze 275 tak ci to nebude vela.Joooooj nech uz je po.
Ivica
a este to boli velmi? A ako sa umyvas?

trin

babulein,daj si s muzom vino,pokecajte o tom,ze sa chces citit pre neho a pre seba pritazlivo,ze to neznamena,ze uz nechces dalsie dieta,ved kolko celebrit je po a maju dieta,teraz je tehotna aj Dara rolins.Ja som sa pytala mojho gynekologa,ci by to mal byt problem,vraj nie,aj jeho priatelka mala najprv impl.az potom dieta a v pohode.Mne dr GUba povedal,tiez ze poho,len najskor za 6mesiacov az rok nie. ja este nemam dieta a idem

trin

modroocka,ja mam 158cm mam dostat275-300 okruhle stredny profil.chcem vsak tie 300,ak si pocitas stare prispevky,tak vacsinou baby pisu,ze ocakavali vacsie ako su. Skus mrknut na www.omlazeni.cz - zvacsenie prs Praha a okolie 4,tak nejak sa to vola,popytaj sa tam ich je viac po zakroku.

babulein

ahojte baby, mne sa to blizi, uz len 6 dni :) dnes sa ale rozbehla diskusia ako to bude po druhom dietati. viem ze by bolo lepsie pockat, ale ja som taka netrpezliva. je tu nejaka kocka ktora mala po nasich "dvojickach" druhe dieta a nebodaj aj kojila...a aj ked nekojila, ako to bolo v tehotenstve..baby, ktore z vas planuju este deti??dakujem..PS: podporu od draheho este stale nemam, uz si aj mysli ze nechcem druhe dieta a nas vztah momentalne strasne trpi..ide niekto z vas 24.9.???

modroocka55

Silvia a
No to neviem ani ja ako sa to pridava .Ty si kolky den po operacii?
Trin
to nie je zly napad s tym stretkom.Budeme dobre vyzerat ked sa stretneme aspon 5 a budeme vsetky s takym pekne vyvinutym poprsim heheh..
Teraz zase rozmyslam ci nebudem mat velmi velke vsade mi chceli dat 250 a v Novamede tiez apotom ze 275 tak ci to nebude vela.Joooooj nech uz je po.
Ivica
a este to boli velmi? A ako sa umyvas?

babulein

ahojte baby, mne sa to blizi, uz len 6 dni :) dnes sa ale rozbehla diskusia ako to bude po druhom dietati. viem ze by bolo lepsie pockat, ale ja som taka netrpezliva. je tu nejaka kocka ktora mala po nasich "dvojickach" druhe dieta a nebodaj aj kojila...a aj ked nekojila, ako to bolo v tehotenstve..baby, ktore z vas planuju este deti??dakujem..PS: podporu od draheho este stale nemam, uz si aj mysli ze nechcem druhe dieta a nas vztah momentalne strasne trpi..ide niekto z vas 24.9.???

trin

modroocka a odkial si? si predstav,ze sedime v nejakom podniku a ta reakcia casnika,no neviem ako by to zvladal,ale viem ako dobre by som sa bavila ja :) ty sa uz vytesujes,ja idem az 3.decembra:(