Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

modroocka55

eli23,
aj ja budem mat 275 anatomicke .A teraz mas ake?Ja mam mensie dvojky jemne klesnute po dvoch kojeniach

modroocka55

eli23,
aj ja budem mat 275 anatomicke .A teraz mas ake?Ja mam mensie dvojky jemne klesnute po dvoch kojeniach

eli23

modroocka55 v ruzinove je tam super doktor.nechala som to vsetko na nom a da mi nejake anatomicke tie co vyzeraju prirodzenejsie ale aj tak si neviem predstavit ake budu ked su 270

modroocka55

trin,
ja som z Lucenca ,a Ty? no a toho casnika si viem predstavit aj ja ,no musime nieco potom zorganizovat aby bola sranda.Joj ja by som do decembra asi ani nevydrzala to by som si 10 krat rozmyslela ci ano ci nie.A keby som nemala kupene implantaty tak si to rozmyslim hadam aj teraz .Ja som taky strachoprd....no co uz