Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

no ahoj tak si nas silikonky nasla, tak si to tu rozvirila a tolko otazok, ze neviem co si sa vsetko pytala:
1,tvar ti skutocne musi poradit doktor,ale je aj dolezita tvoja predstava,ci chces mat viac objemu hore. Ja mam anatomy 245 mensie dvojky.Myslim ze ked si mala trojky a chces zas, musis dat viac, minimalne 275.
2,bola som len u jedneho lekara, predtym som si zhanala informacie a referencie aj tu na tejto stranke,a tiez na internete a strankach klinik a potom som uz isla dla instinktu a som spokojna.
3,objem som si predtym tiez skusobne merala ale ryzou v sacku! A nerehocte sa!
Modroocka55 drzim palceeee, ked ti bude najhorsie mysli na nas/silikonky/, ze aj mi sme to prezili a uz o tom aj zartujeme, mame si co mydlit ako uz bolo napisane a nepada nam zaviazany uterak....

modroocka55

dracica,
ja som povodne isla za Lehotskym ale nebol tam a ordinoval iny a to dr.Ocenas takze som konzultaciu spravila s nim.Bol zlaty ale s odstupom casu som rozmyslala co a ako a on ma svoju kliniku v Leviciach a uz ma navigoval do Levic .Ja som chcela byt operovana v Bystrici .Vravel mi ze je to rovnake v Leviciach ak v Bystrici len v BB ma mozu v uvodzovkach operovat na chodbe a nemaju tam vraj taky konfort ako u neho.A potom som zasla za znamou ktorej robili prsia v Novamede a je velmi spokojna a druhej tam robili aj prsia aj nos.A este a ze kolko operacii urobia za rok treba brat do uvahy aku maju prax lebo ak Ta niekde objednaju za dva tyzdne asi vela roboty nemaju....

dracica

modroocka:nechcela si istdo bystrice , preco ina cena ?lekar? ja som bola iba u jedneho myslis ze je to zle? ja som o nom dost citala tak som na pochybach ci nemam ist inam

valencia

Caute krasky.Ja som si dala operovat prsia v Spanielsku pred rokom a som velmi spokojna.Velmi som sa toho bala.Najprv som sa dobre poinformovala na viacerich klin.Nakoniec som sa rozhodla pre inplant.zo slanou vodou.Na rozdiel od silik.su na cely zivot,(silik.10 rokov),su prirodzene.To ano,operacia je velmi bolestiva,nakolko implan.sa nevkladaju do prsnika ale pod prsny sval,nad rebro.Rez sa robi pod pazuchov.Prsia zostanu jemne spadnute,mekke.

modroocka55

dracica,
pekne si to vystihla ,chlapi nevedia co su vytahane prsia ,zvraskavene brucho,niektore krcove zily aj znicene zuby .Svoje deti nadovsetko milujeme a preto si to vsetko vytrpime no ked deti povyrastu zase zistime ze nie sme len mamy ale aj zeny a to mlade zeny ktore vzdy tuzia po peknom vyzore.Ja som tiez bola aj BB v rosveltovej nemocnici na konzultacii a Ty si asi bola tam u primara.Ja som tam bola u dr.Ocenasa bol zlaty ale potom som sa predsa len rozhodla pre Novamed a dr.Cervena.A z druhych si nic nerob aj mne moja doktorka vravela ze ale ved to nepotre ujete [videla ma v podprsenke s hrubymi vypchavkami]ze staci ked sa viac vystriete hehe .

Livaa

dracica
doveruj doktorovi ma to v oku,u kazdej inac vyzera rovnaka ml takze to neviem posudit,ale vie tvoj dr ake chces prsia nie?? tak on sa podla toho zariadi.....sestre drzim palce,moja mamina je na tom rovnako.....no po 10-15 r by sa mal dr pozriet v akom stave su implose a usudi ci treba vymenu alebo nie,lebo vyrobcovia implosov davaju celozivotnu zaruku na ne.....neboj ked mas implose nemozu spadnut,ale po rokoch sa menia,pekne sa usadia k telu.....ale ze vraj som pocula aj taky pripad ze ked boli pod zlazou tak troska spadli,tak neviem.....ja icj mam pod svalom

dracica

LIVAA:NA KOLKO ROKOV TO VLASTNE MAME TIE PRSIA? A NESPADNU PO OPERACII? DAJU SA LEN SPEVNIT? ALEBO SPEVNUJES TYM ZE SI DAS IMPLANTAT? LEBO UZ MI HRABE