Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dracica

eli23, ja este neviem kam a ako mi to pojde povie mi to az teraz a mam si pripravit nejake otazky o prsiach sa muzi rozpravaju radi tak pokecame ?hm?

modroocka55

dracica,
ja budem mat tiez anatomicke 275 ml eurosilikony a vsetko spolu ma vyjde na 60000 spolu s dvoma podprsenkamikeby boli gulate tak je to za 50000

dracica

eli23,mna to bude stat okolo 80 ale to tak povedal este z brucha to sa urci pri velkosti ale aj som tolko pocitala a nie je to vela kamaratka mi vravi ze co by som mohla zato mat ale zoberme si to tak:kolky to prepiju nahadzu do automatu alebo si kupia nejake sproste plastove okna alebo pretasaju peniaze na hovadinach ja aspon budem mat zensku pichu konecne tam kde ma byt vyssie ku brade a nie k bruchu a hotovo!

eli23

ja idem do ruzinova manzel pozna toho doktora aje vazne dobry.ja som nemala ani paru ake chcem prsia.a ked som dosla do ordinacie tak som sa vyzliekala do pol pasu a povedala mu ze chcem pekne prsia ze to necham na neho a hlavne nech nesklame a dosli sme k zaveru anatomicke 270.meria 163-164cm tak nejak a ty si davas pod zlazu?

dracica

eli23:no to sa tesim ze je tu niekto taky ako ja aspon nebudem mat srajdu sama ja som si musela vyratat po skonceni menzesu nejakych desat dni a vyslo mi to okolo 5.10 tak mi dal termin na 8.10 ale idem tam este v piatok 5.10 idem este domov a v nedelu tam mam byt rano tak mam uz trochen stavy a ty? kolko merias ked si sa rozhodla pre tam ti ml? a kam ides ja idem do bb

modroocka55

dracica,
ja budem mat tiez anatomicke 275 ml eurosilikony a vsetko spolu ma vyjde na 60000 spolu s dvoma podprsenkamikeby boli gulate tak je to za 50000

eli23

dracica to je super ze mame rovnaky termin hlavne nech nam dobre dopadne ja si davam anatomicky 270.a inak baby ako ste si dohodli termin ziadnej do toho neprisla menstruacia???ja mam pocit ze asi tak nejak ako mam ist na operaciu tak mam dostat ale asi budem brat tabletky ktore to oddialia

dracica

modroocka : ja som bola na konzultacii v auguste a idem este na jednu 8.10 mi to robi dr.lehotsky ja som chcela skorsi termin ale nevychadzalo to aj mal tam uz niekoho a potom podla menst. ale cenovo to je asi to iste ci nie? ja chcem tie anatomicke

modroocka55

ivica,
to vies ze budem na Vas mysliet uz sa len vyspat a ist.Brala si si aj pyzamo? Ci Ti tam dali?Ty si aka vysoka?