Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

eli23, ked sa vystrem a nadychnem mam cez prsia 90 cm a pod 75, tak mali by to byt mensie dvojky B, uvidim ked pojdem prvu podprdu kupovat, doteraz to boli len AA a prazdne A.....na vacsie cisla som pozerala uz ako na male domy....
silvia si vtipna tiez som na to myslela idem na mail!

silvia a

Ivica,
kuk na mail:o))
Najviac bude vykukat asi Pegy!!Nevadi posadime ju dozadu:o))Alebo budeme sediet po dvoch ako v skole:o) dve rovnake velkosti:o)hehe

ivica

pegy,pegy1,pegy2 - ty sa nemusis pokazde registrovat moja, ako vojdes do fora tak hore v pravo sa len prihlas...samozrejme ze nemozes prispiet pod menom pegy /bez prihlasenia/, lebo ten nick si uz niekdo rezervoval a to si bola ty!! OK?

ivica

silvia ja by som na stretku asi zanikla, mam najmensie imp. z vas co tu pisete, bola by som jak kapor pod mierkou /hodit naspät do vody/ , ja nejdem...

ivica

Tak mimulko , teraz skutocne neviem ci mam byt za teba smutna alebo ti mam gratulovat, ze si sa dokazala povzniest nad pominutelnostou a uprednostnila si upevnenie partnerskeho zväzku svojim zjavnim ustupkom...Samozrejme vzdy bude spravne iba to ako sa rozhodnes ty...apropo vekovo mas este fakt cas, a mozno o rok o dva vymyslia nieco lepsie, takze gratulujem v kazdom pripade.