Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dracica

BABY AJ VY STE SI MERALI OBJEM VODOU? JA SOM SI DALA DO PODPRDY 250 JE TO PEKNE ALE AK CHCEM TEN ANATOMICKY TVAR NEVIEM CI MI TO DOKTOR NEZMENI A ZALEZI AJ PODLA POSTAVY NIE JE TO MALO CITAM DAVATE SI 275 NIE JE TO VELKE?

Livaa

silvia a
a pijes dostatok tekutin najma ked mas nizky tlak?? a predsa operacia je vazny zakrok do tela,si oslabena,to potrebuje asi cas.....ale zase cele dni len lezat nie je dobre.....neboj bude to ok

dracica

IVICI:U KOLKYCH DOKTOROCH SI BOLA VRAVIA ZE TREBA POBEHAT VIACERO A POTOM SA ROZHODNUT JA SOM DOSTALA TYP NA JEDNEHO DOKTORA JE DOST PRISNY ALE ROBOTU MA PEKNU ROBIL TO AJ MISS TAK PODLA TOHO ESTE MA CAKAJU PREDOPERACNE A POTOM UZ MOZEM IST

Livaa

dracica
typ implantatu by ti mal poradit doktor podla stavu terajsich prs a aj kolko ml,predsa to maju v ociach a hlavne to sklbit s tvojou predstavou ake by si chcela mat.....stat sa moze vselico,riziko je vzdy,ale nemozme predsa hned mat cierne myslienky.....drzim palce

dracica

TAK SOM TU JA IDEM DO BYSTRICE A 8.10 MI ICH ROBIA BUDE TO STAT 80 TISIC A MAM NA VYBER PRIRODZENY TVAR A OKRUHLY A ZNACKA MENTOR A MCGHAN TERAZ AKO SA MI TO BLIZI MAM VSELIJAKE OTAZKY A NIKTO TU U NAS TO ESTE NEMA NEVIEM KOHO SA SPYTAT S DOKTOROM SOM SA BAVILA ESTE IDEM NA JEDNU KONZULTACIU TIEZ MAM DVE DETI A TRI ROKY CVICIM A NIC VSETKO MI SPEVNILO LEN PRSIA NIE A ANI TO NEPOJDE INAK PORAD MI PROSIM TA DAKUJEM

silvia a

Ivica,
Ahoj nerobim nic,doktorovi som hovorila,som poslusny pacient:o) Inak dnes som zobrala poslednu injekciu proti zrazanlivosti krvi,ked tak uvazujem asi mi moc riedi krv a preto som taka slaba otapena:o(aj bez toho mam nizky tlak,teraz este nizsi, no uvidme zajtra....

modroocka55

Ivica,
a co hovori Tvoj drahy ked sa TI pozera cez plecia?Dnes som videla super saty a hned som si povedala ze jejeeeeee tak tieto si potom kupim.Uz len par hodin a bude to.Joj hlavne nech sa preberiem hehe .Myslite na mna

zuzuuk

Ahojte dievčata ako je to s vašimi jazvami po 6 tyždni? Davate si na ne niečo? Potrebujem poradiť aby to nebolo tak vydieť.