Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dracica

LIVE: NEMYSLIS ZE 250 ML JE MALO? MERIAM 162 A VAZIM 50 TAK NEVIEM MNE SA TO ZDA DOST ALE INE JE KED SI TAM DAS SACKY S VODOU A ZASE INE JE KED UZ MAS SPRAVENE PRSIA TAK NEVIEM ZE KED UZ TAK ASPON 275 ALE DOKTOR MI POVEDAL ZE KED SI DAM 250 TAK BUDEM PRED SEBOU TLACIT DOST VELKY VOZIK ALE ESTE IDEM NA JEDNU KONZULTACIU STRETLA SI SA S TYM ZE CI SI NORMALNA DAT TOLKO PENAZI ZA PRSA? A ESTE SOM ZABUDLA DODET ZE MOJEJ SESTRE ZOBRALI PRSNIK MA RAKOVINU ALE UZ SA DOLUIECUJE A STRASNE MI FANDI CHCELA BY IST POTOM TAM KED JA DO BYSTRICE ANI SI NEVIES PREDSTAVIT AKE JE TO HROZNE ALE NEMOZE IST ESTE NA OPERACIU MA ESTE LECBU TENTO PLAST CH KU KTOREMU IDEM ROBIL AKO PRVY NA SLOVENSKU PLASTIKU ZENY NA MUZA A ROBIL UPLNE VSETKO NOVE TAK MUSI BYT DOST SIKOVNY

dracica

SILVII :JA VIEM ALE MY SME TU AKO VELKA RODINA A VSETCI SA TU POZNAME IDE MI LEN O TO CI SA NEBUDE SESTRICKA PYTAT NA CO CHCEM TEN ODBER CI JEJ MUSIM POVEDAT PRAVDU ALEBO JEJ MOZEM KECNUT ZE IDEM NA KOZNE ALE NA INTERNE MI DAL PAPIER TAK TAM TOM BUDEM MUSET VYZRADIT VIES NECHCEM TO ROZPRAVAT A HLAVNE TEJ NASEJ SESTRICKE

Livaa

dracica
viem o com to je,ja som kojila 2 roky a nezostalo mi nic,prosto hruza,kazde leto mindraky ze namam dat co do plaviek a furt tie vypchate podprdy belindy......ja mam 295ml nosim teraz 75C a mohli byt aj troska vacsie ale som maximalne spokojna....a ludi okolo seba neries,kazdy nech sa stara o seba a kad nosís teraz vypchate podprdy tak potom po zakroku nebude to az take viditelne pokial ich nechces ako Pamela :-D

dracica

VSETKYM ZENAM A DIEVCATAM KTORE STE SA ROZHODLI ZMENIT SI ZIVOT A CITIT SA KRASNE A STASTNE A ROZHODLI STE SA ALEBO UZ MATE ZA SEBOU TU BOLESTNU ALE KRASNU ZMENU ODKAZUJEM VELA STASTIA A SOM RADA ZE JE TAKATO STRANKA A DUFAM ZE SA TU BUDEME STRETAVAT AJ AJ S NASIMI ERBEGMI"

dracica

VSETKYM ZENAM A DIEVCATAM KTORE STE SA ROZHODLI ZMENIT SI ZIVOT A CITIT SA KRASNE A STASTNE A ROZHODLI STE SA ALEBO UZ MATE ZA SEBOU TU BOLESTNU ALE KRASNU ZMENU ODKAZUJEM VELA STASTIA A SOM RADA ZE JE TAKATO STRANKA A DUFAM ZE SA TU BUDEME STRETAVAT AJ AJ S NASIMI ERBEGMI"

dracica

silvia a

dracica,
Ahoj ja ked som bola na predoperacnom,tak sa vsetky sestricky aj doktorky tesili ked som im povedala,ze idem na operaciu prsnikov az som bola prekvapena:o)ziadne negativne poznamky,boli zlate:o)

dracica

LIVEE DAKUJEM TI ZA ODPOVED MAM TERAZ TAKE JEDNOTKY ALE MAM DVE DETI MALA SOM PLNE TROJKY A TERAZ SOM ZUFALA SPAVAM V PODPRSENKE LEBO SA NEMOZEM NA SEBA POZERAT JE TO STRASNE CO TEHOTENSTVO A VIAC SPRAVI S TELOM KEBY SA AJ CLAPOVI NIECO STRATILO ASPON UD SKRATIL PO POCATI TAK POTOM BY KAZDY CHLAP RIESIL SVOJE MUZSTVO A MOJ MANZEL MI TO UPLNE SCHVALUJE TAK ASPON ON MA PODRZI A TESIM SA S TEBOU ZE TO MAS ZA SEBOU ESTE MUSIM ABSOLVOVAT PREDOPERACNE TO SA ZAS BUDU DIVIT DAKTORE CO SI TO IDEM DAT ROBIT A PRECO CI SOM NORMALNA A TAK

silvia a

Livaa,
snazim sa nalievat vsetkym moznym caj mineralka cola kava,po troske do do mna ide:o)len jest mi velmi nechuti,musim nasilu.