Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

Dievcata zbytocne sa pytate kolko to stoji, to je strasne individualne, zavisi to aj od kliniky ktoru si zvolite, aj od velkosti impl. aj od znacky impl. aj od sposobu vlozenia...samotna operacia stoji tam tak a tam inak, co som tu uz vsetko poprecitovala, nikdo neuviedol dve rovnake sumy .Mozte ratat od 70 az do 100 tis. A to mozme byt radi ze sme na slovensku. Konkretnu sumu sa dozviete u konkretneho lekara na konkretnej svojej prvej konzultacii...

ivica

ahojcek silvia a, oddychujes dost, dufam ze si uz nenabehla do prace?!,pomaha ti niekdo s dietatom a domacnostou? je to potrebne! mne sa toci hlava ked som dlhsie na nohach,musim si sadnut, lahnut,cez obed spim....nezatazuj organizmus skorej ako bude pripraveny, a doktorkovi si volala, ze ake mas problemy? Viem ze si tam bola na prevez, ale hovorila si aj o tom ze ti je zle od zaludka? Beries este niejake lieky? Mozno vedlajsie ucinky?

modroocka55, pytala si sa ze ako sa umyvam, no tak prve 3-4dni nijako , tak som sa ich bala dotknut /este ze som stale doma/ no a teraz uz zhodim podprdu /som 7 dni PO/, namocim taku hubku na kupanie do jemne mydlovej vody a umyjem sa /co je zalepene to nechytam/ Partner moze chrbat a pritom cez plece nakukat co mi to tam "narastlo" a je to...V pohode som si dnes aj vlasy konecne umyla.

silvia a

Ahojte,
som jedenasty den po operacii cez vykend mi bolo uz celkom fajn,ale od vcera rana sa mi zacala znova krutit hlava bolo mi zle,potom mi to preslo a dnes rano mi znova bolo strasne zle od zaludku a krutila sa mi hlava,citim sa ako po druhom dni po operacii,horucky nemam a aj vsetko ostatne je ok.Prosim vas mali ste niektora taketo stavy??? Je to normalne??