Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silvia a

Ahojte krasky:o)
Ako vidim je to dost veselo:o) aj mne je uz lepsie,jupííí.
Ivica,s tou ryzou si ma pobavila! Super
No co baby kedy dame stretko?Bolo by zabavne sledovat pohlady ludi ked uvidia tolku velkost po kope:o))))

nell

Ahojte, po dlhom a vyčerpávajúcom :-) rozhovore s manželom, som sa rozhodla, že predsa si nedám silikóny, nakoľko by sme ešte chceli druhé dieťatko, ktoré budem tiež určite kojiť, takže by to bolo asi zbytočné. Tiež nechcem ohroziť svoj manželský život, vidím ako mu to vadí, čo i len to spomeniem, tak sme sa rozhodli, že na jar to skúsime s druhým bábom, nakoľko malá už bude mať dva roky. Potom uvidím, ale nie som si istá či tú opeáciu podstúpim. Asi tisíckrát mi zopakoval, že mu nezáleží či sú prsia väčšie, pevnejšie, má ma rád takú aká som a to je asi najdôležitejšie. Všetkým čo sa chystajú, alebo sú po, želám, aby im to vyšlo a hlavne žiadne komplikácie. Ahojte zatiaľ, ale určite sa ešte ozvem.

ivica

cau dracica tu je ivica, tak este otazky? v piatok idem na kontrolu, ked ma bude fotit /fotia pred aj po, neviem ci vsetci/ tak skusim tie fotky pytat na svoj mail a nejako vam ich ukazat /len zaregistrovanym/ Sama som zvedava.