Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

modroocka

babulein,
no nadcha s cerstymi silikonmi nie je sranda ,mna chyila druhy den po operacii no a kychanie je uzas .Tiez som to riesila s homeopatiou

babulein

no vidim ze to je fakt rozdielne, tak berem zupan a slapky, co sa tyka umyvania, budem vobec schopna sa umyt vecer?? resp, mozem? nadch sa uz trochu upokojila, ale tolko homeopatik a cajov som v zivote nepila ako tento vikend..drzte mi palce

ivica

no tie veci do memocnice radsej si nieco zober mne nedali ich pyzamo ani zupan zato tam mali vlastne nemocnicne zdravotne slapky...takze presne na opak, proste si zober pyzamko na zapinanie v predu /kratky vrch staci, mozes mat svoje nohavicky/, zober zupan, ponozky, papuce, WC papier!, mydlo, uterak /alebo hygienicke vreckovky/ a uz bez....

elli23

ivica,modroocka55 dakujem za odpoved.normalne ste ma upokojili.no tesim sa ale neviem ako to zvladne manzel zo 6mesacnym synom jednu noc bezomna....

modroocka55

do nemocnice si nemusis brat nic iba papuce.Ja som mala svoje pyzamo aj zupan ale ako som to v taske doniesla tak som to aj odniesla .Rovno ked ma prijimali mi dali aj nocnu koselu.

babulein

Ahoj babenky...ide niektora z vas tento tyzden?? Mne este necuka, skor sa obavam toho ze ked som trochu nachladnuta tak ma nezobere...asi mi zacne az cukat ked si lahnem na ten stol..balili ste si aj zupan so sebou?? co este okrem slapiek?? diky

silvia a

Janiq,
Ahoj rajce je stranka kde mame ulozene nase fotky pod heslom,heslo dostanes ak si vlozis aj ty svoje fotky na rajce.Posielaju sa Livi (Livaa)

modroocka55

janiq,
uz viem nasla som si to v predchadzajucich prispevkoch.Ty musis byt riadne odvazna ke ides aj druhy raz ,ja po to co stale prezivam ake muky tvrdim ze nikdy viac .Stale ma boli prsny sval pri kazdom pohybe a uz mi to lezie na nervy.No dufam ze potom na to co najskor za budnem