Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janiq

Ahojte prsatice, mozete mi napisat, co je to rajce? Sledujem aj cesky portal omlazeni a pod. lebo o 3 tyzdne idem na reoperaciu, ale stale neviem vydedukovat co je to rajce :), aka je to html adresa? A kto dava pristupove hesla? Dakujem za infosky, pekny dnik.

ivica

elli23 , ked ti doktor navrhol tuto velkost tak uz nespekuluj, on ti na silu da aj väčsie, ale hrozia rizika, kedze nemas ziadne, mohol by sa ti pod kozou crtat okraj silikonu, aj ked je to pod svalom , potom niekde inde mozno aj casom a to by si nechcela ze? To mi osobne vravel moj doktor, ked je malo koze na prekrytie , tak netrvaj na väčšich, ja mam 55 kg, a dal mi len 245 cc,/tiez na ziadne/ trochu ma mrzi ze neslo aspon tych 270 ale vyzera to dobre zatial a ked odpuchnu dajako to poriesim lepsou podprdou. Tak nevymyslaj lebo to nem dopadne dobre, bud spokojna pri svojej vaha myslim ze je to max a hlavne ONI vedia co robia..

modroocka55

eli23,
ja mam 165cm a 47 kg a mam 275 anatomicke a myslim ze budu pekne ,teraz su este dost velke ale oni odpuchnu a budu tak akurat

elli23

ahojte babizne,je tu nejaka ktora ma asi tak podobnu postavu ako ja?mam 164cm a 49kg.chcem vediet ako vyzeraju prsia 270 ml na takej postave ja si to vobec neviem predstavit ci nahodou nebudu male :-((((( a inak prsia mam ziadne :-)))

modroocka55

joza,
aj ja mam 275 ale este neviem ake su velke lebo som ich este nemala rozbalene hehe ,a s tou bradvkou podla mna aku ve si uz naozaj nikdo nevsimne to su uz pri tom vsetkom detaili,nie?

Livaa

silvia a
moja mas fotky na rajce tak ako ich nacital program....pekne ich mas a ta kerka,sexica:-)ved foto mi mozu na mail posielat mam zverejneny.....tak zatial pa a pekny vecer inac ako sa mas,co cecky?