Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

Lahsie upratovat som zacala ja osobne na 4 ty den to bola sobota, dala som prat, jemne upratala /vsetko schovat,nech nic netrci/kupelnu a zachod som obisla oblukom, a veeela som medzi tym oddychovala, neumyvala som riady ani nic take kde by sa namahali prsne svaly, ved to ti ani same nedovoli, cely tyzden som chodila spat aj cez obed ako dieta na 2-3 hodiny. Este k tomu umyvaniu v nemocnici, urcite sa tam nebudete ani nesmiete sprchovat, ale clovek nikdy nevie, kedze som tam bola dva dni/neplanovane/ uz to chcelo trochu "prevonat" aspon pod pazou a nebolo tam erarne mydlo, tak to by mi chybalo na ruky....

stenly

super.A ma jeden silikon posunuty,lebo byvali jej ho moc zmackol,debil. Boze len nech je zdrava. Neviem ako ju tam mam dotiahnut,povedal som jej nech tam len koli mne,ale len to odklada a vyhovara sa. Snad to bude dobre.

trin

nechcem zavadzat,ale mam dojem,ze zhubne vo vacsine nebolia. ale nie som si ista. ale stale na nu tlac,nech ide. ved hazarduje so svojim zivotom. POvedz jej,ze sa snou rozide,ked nepojde:) si predstav ze mate baby, nieco mu bude a ona s nim nepojde k doktorovi,lebo co ak nieco? je max nezodpovedna

trin

vyrobca dava dozivotnu zaruku. nemusia sa vyberat,zalezi na okolnostiach. ako telo starne,ci ich bude chciet zamenit lebo esteticky to uz nebude pekne a tak. ale z funkcneho hladiska by sa nemuseli.to bolo davno pred tym