Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

trin

chapes,to co to je ti nepovie ani doktor,ked ju rukami vysetri.to je jedno kde sa spravi.a je prirastena o spodinu alebo sa pohybuje?

stenly

TRIN ona ma tu hrcku pod bradavkou a tie tukove sa nerobia tam,nie? Bojim sa toho,ale ona ani za svet tam nejde. Vraj ju to niekedy boli. Je to taka gulicka,boze dufam,ze to nebude....

babulein

Baby, prave som citala o tych drenazoch, tak Guba ich zial nedava co sa mi zda dost cudne,nerada by som dopadla ako mely ktorej sa to nechce zahojit

babulein

no vidim ze to je fakt rozdielne, tak berem zupan a slapky, co sa tyka umyvania, budem vobec schopna sa umyt vecer?? resp, mozem? nadch sa uz trochu upokojila, ale tolko homeopatik a cajov som v zivote nepila ako tento vikend..drzte mi palce

trin

a s implantatmi to nema vobec nic spolocne,to sa neboj. V BA maju taky pristroj,snima teplotu prsnikov a presne odhali ci je to rak alebo nie,vtedy je ta teplota v hrcke ina ako v okolitom tkanive.tak ju tam prosim ta dotiahni aj za vlasy lebo keby jej prinajlepsom museli vybrat impl,to by bol potom des.
ale co je to zase oproti zachrane zivota...

trin

ahoj Stenly
povedz kamoske,nech nevaha,to ze bude cakat,nic nevyriesi.vacsina hrciek byva nezhubnych,almoze to byt aj zhubne.nemusia jej vobec implose vyberat moze sa to odstranit aj v lokal anesteze teda ta hrcka,ale bez diagnostikovania,teda navstevy lekara to nejde.a ak hovoris,ze si ju nasla minuly rok,tak by som jej najradsej vynadala,je normalna? na co caka?

stenly

Priatelka ma sedem rokov silikonove prsia a minuli rok mi povedala,ze si nasla hrcku pod bradavkou. Tisic krat som jej povedal,zepojdeme spolu,ale ona sa boji vysledku. Znama mi povedala,ze v najlepsom jej ich vyberu. Mne povedala,ze ich ma do konca zivota a mame,ze uz by si ich mala dat vymenit. Help

modroocka

eli,
no to ako o zvladne manzel s detmi som sa aj ja bala ale da sa len nesmies bazirovat na malickostiach lebo Ta to pripravi o nervy.Prave som nakricala na manzela ,dufam ze mi nepraskol silikon hehe