Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

modroocka55

ivica,
dakujem,si ma ukludnila.Stale ma to boli aj pri pohybe rukou a hlavne lava strana .S pravou stranou taky problem nemam .Najlepsie mi je ked sedim opreta o gauc .

ivica

eli moje deti su 11 r syn /v pohode/ a 3 rocna slecna, chodi do skolky, tak tiez v pohode. A popoludni sa im venoval ocko. Takze som mala zazemie na lenosenie vytvorene. Je to dolezite!
A tie dva dni v nemocnici no to bol trochu nadplan, ja som mala totiz v oboch prsiach take podtlakove drenaze /moj to dava,menej komplikacii/ A pravy prsnik sa do rana pekne vycistil, a z laveho furt isla krv ci co,tak ma tam nechal.Alebo mi dal volbu ze mozem ist domov, ale aj z tou flaskou vo vacku a rano sa vratit, no to by som asi deti dost vydesila. Jak upira keby som si priniesla domov za "sluzobky" Tak som tam ostala, ale boli to dve nekonecne noci tam stravene.Brrr.

ivica

modroocaka je to uplne normalne, mna to boli tiez dost, hlavne ked lezim, vstavam /dost drsne/ a to som 13 dni po OP. V piatok som bola na kontrole a povedal mi doktor sam od seba ze ten vrchny sval nad prsnikom ma este moze dost boliet. Tak to aj je, boli aj na stlacenie prstom. Asi sa hoja tie spodne vrstvy, mas to pod svalom ze?

modroocka55

baby chcem sa opytat som piaty den po a vzdy ma boli nad prsnikom aj ked si tam zatlacim prstom tak jemne tak je to strasne citlive je to normalne?

babulein

Dobre rano baby, od pol tretej noci som hore, stale mam blbe myslienky, o pol hodinu vyrazam na Slovensko..Uz nech to mam za sebou. Ozvem sa v utorok.pa

elli23

trin len mensia oprava ten pristroj co je na zistenie hrciek ci to je zhubne alebo nie nezavisi od teploty ale snima to ci tam prudi krv a pod...ak ano tak je to problem.ja som bola teraz na tom lebo mam hrcku po kojeni tak mi to dr pozeral...a nastastie nic vazne povedal ci mi to tam prekaza ak nie tak to netreba vyberat a aj plasticky dr mi povedal ze to neva ked to nie je nic vazne takze 8 oktobra budem prsana :-)))))