Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

joža

Modroočka55,prsia mohli byť aj väčšie,mám 280cc.Mám trochu rozdiel medzi ľavou a pravou bradavkou,ľavá je trochu nižšie.Zvykla som si.Ale keby som mala ísť ešte raz na operáciu tak by som vôbec neváhala a išla by som znova.

joža

Baby aké ste zlaté. Ako si pekne radíte a pýtate sa jedna druhej na pocity.Ja keď som bola pred 5 rokmi na plastickej operácii,nemala som internet a ani som sa nemala s kým poradiť a porozprávať o tejto témé.Držím všetkým palce.Pa

modroocka55

silvia,a
hlava zaludok je v poriadku ...aspon nieco hehe ale tie prsia ma stvu ,este som zacala byt aj prechladnuta a fukat sople je teda riadna erotika.Aj ja ked schudnem tak tvar mam ako mrtvola no co uz aj take musia byt.Ako si si umyvala vlasy?

silvia a

Modroocka55,
to poznam u mna je to iste,a ked schudnem tak do tvare a potom vyzeram ako mrtvola,prepadnuta tvar:o(
A co ta hlava a zaludok?? to lenja som taka padavka?