Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

modroocka55

silvia,a
operovali ma v stredu na obed cize treti den .No a stou chudostou ...som naozaj dost chuda a ked priberiem tak len do zadku a brucha a na to sa mozem ...hehe

modroocka55

iviba,
zalezi od Tvojej vysky a vahy ale u nas doktori vacsinou chcu aby prsia vyzerali co naprirodzenejsie takze sa neboj a ver tomu co Ti odporucil doktor

silvia a

Modroocka55,
no ty si chuducka:o) ja mam teda mala som 56kil teraz neakych par kil dole som troska viac schudla:o) a vyska164cm.Kolky den si uz den po? netoci sa ti hlava? a co zaludok?

modroocka55

bejka
je to rzne zalezi od impantatu ci je okruhly alebo anatomicky a tiez od miesta kde Ta budu operovat .Je to od 50 000-100 000

iviba

Ahojte babenky. Som objednaná do Košíc na prsia. Budú to 300ml okrúhle pod sval. Má niektorá z Vás také? Ja mám 75A. Bojím sa či nebudú príliž malé, alebo príliž veľké. Dík Ivi.

silvia a

Modroocka55,
ano aj v noci,mne je v nej lepsie abo bez,a to pichanie mam aj ja!! my sme sa asi nasli hehe,aku mas vysku a vahu?