Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zrkadielko

ahoj modroocka,
dakujem za odpoved, takze ziadne dreny, dufam,ze vie co robi:)ja som tiez na nho pocula same chvaly,takze dufam, ze je fakt profesional.Prajem prijemne uzdravenie. a inak ako dlho si bola v nemocnici,kolko noci?

modroocka55

zrkadielko,
ja som bola u Cervena ,som piaty den po ,s pristupom jeho aj celej kliniky som velmi spokojna ale dreny mi nedavali ani nikomu kto tam bol.Tak neviem ale je to dobry chirurg,dufam ze ho nechvalim nadarmo lebo na kontrolu idem az o tyzden v pondelok

silvia a

Modroocka55,
kludne si mozes na chvilu dat dolu podprdu a jemne sa handrickou poumyvat:o)
Elli23,
pred operaciou mozes chodit a po operacii tiez ale musis si zakrit niecim jazvu aby sa ti neopalila,respektive sa ti spali.

zrkadielko

ahojte vsetci,
chcela by som sa vas , co ste boli u dr. Cervena ,spytat na jeho pristup k vam a ze ci dava po operacii dreny.idem totiz k nemu v piatok na konzultaciu:)

elli23

baby a ako to je zo solarkom moze sa chodit pred operaciou,kvoli buducim jazvam neviete?lebo som biela AKO VAPNO TAK MUSIM CHYTIT FARBU

modroocka55

silvia a,
dik to mi odlahlo.Ja som inac v pohode len toto ma trapilo.Inac dnes aj s manzelom upratujeme ja utieram pomalicky prach a on vysava takze uz vecer budeme mat vonavucko.Len to robime na etapy lebo raz ja nevladzem a potom zase on lebo ho cyta asi chripka.Baby kedy ste si dali dole prvy krat podprsenku rada by som si uz trosku ocistila aj tie miesta

silvia a

Ahojte,
tak moja diagnoza je na svete!!!
Zaseknute krcne stavce,vyskocili pravdepodobne pri narkoze:o(Dr. povedala ze mam este v pohode nasledky:o( super coooo!?