Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

modroocka55

ked som sa ja bala narkozy tak mi kamarat hovori:neboj ,ved na nieco musis zomriet ...tak som sa dobre zasmiala a uz som nad tym nerozmyslala vsak co sa ma stat to sa aj tak stane

dracica

modroocka:ja sa pripravujem tiez mam objednanu operaciu na 8.10 a zajtra idem na krv a interne uz ma lapa taky strach vravia ze co ked sa neprebudim a nastanu komplikacie a take otazky

modroocka5

aj mne sestricka povedala v auguste ze najskor v oktobr a ked som prisla na konzultaciu tak ma dala na 19 november lebo tam niekdo odvolal ale kalendar som videla a bol riadne napratany

zrkadielko

neviem este presny termin,ale zatial mi sestricka povedala, ze to bude mozne najskor v novembri-decembri.uvidim v piatok na konzultacii.

modroocka5

silvia a,
mne prsia ukazal hned na druhy den po operacii v zrkadle lenze ja som sa tak triasla od unavy asi z tej narkozy ze si z toho nic nepamatam takze som nenormaaaaaalne zvedava ze co mi z tej podprdy vyleti hehe .A kolkatky Ti daval?Asi 250 ,nie ?

silvia a

Modroocka55,
moje pocity?Ked som prvy krat uvidela na sebe podprdu tak som sa zhrozila....boze to co mi dali???? Dr. ma hned ubezpecil ze su ine ako v podprde..uff som si vydychla:o)) a ked som ich prvy krat uvidela,poskocilo mi srdiecko od radosti:o)ale chcela som vecsie:o))co uz ked sa nedalo:o(

modroocka55

joj baby ja som uz dnes ficala ,doma sme s manzelikom poupratovali a bola som konecne aj vonka na slniecku -super pocit fungovat ako clovek hehe

modroocka55

zrkadielko,
bola som len jednu noc aj ked na druhy den po operacii som sa strasne a triasla a absolutne som nevladala tak mi vravel Cerven ze nech kludne ostanem na zotavenie este dalsiu noc ,ale moja tuzba za domovom prevladla takze som sa horko tazsko pobalila a dala som si odchod.Kedy chces ist na operaciu?