Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nikuska91

prosim vas,kolko stoji taky zakrok??nie je mozne,ze by aspon nejaku cast hradila poistovna?Keby ta plastika pomoze k lepsiemu zdrv.stavu pacienta?prosim napiste mi niekto!

modroocka55

silvia a ,
tak to zase urobi svoje ze mas viac o par kil nez ja lebo ja som kostnata a na mna by to uz bolo vela alebo nie hehe?

Pegy

Stenly ,ja som tiez mala hrcku pri bradavke,bola som aj na vysetreni,nebrali mi ani vzorku,vraj je to tukove ,ze to prejde.Trochu to trvalo ale preslo to.Ale urcite ju dotiahni k doktorovi-istota je gulomet a radsej skor ako neskoro!

ivica

modroocka, mozes ju sundat a kludne sa jemne poumyvat /mimo zalepeneho/, ja som si ju dala asi tak po tyzdni dole 6-7 den , aby som ju oprala, ale kym sa uschla, asi za dve hodiny, tak mi prsa napuchli, az som sa zlakla a rychlo som ju obliekala este vlhku...fakt lepsi pocit je v nej ako bez nej, ako uz pisala aj silvia a. Idem pozerat "susedov" dnes tam tiez budu pretriasat prednosti...ahojte

linduš

Ahojte. Ja mám implantáty už 6 mesiacov a je to paráda. Dala som si ich však robiť v Budapešti na jednej súkromnej klinike, nemám silikónové náplne, ale ako slaná voda - fiziologické, sú na celý život. Sú síce drahšie, ale stálo to za to. Ja som tam ležala 10 dní, nakoľko v cene bola operácia aj rekonvalescencia. Dokonca na izbe bol so mnou po celý čas manžel aj s malou, len sme museli pre ňu priniesť cestovnú postielku. Bolo to tam ako v hoteli, mali sme aj vlastnú kúpelňu, preto je to ešte viditeľné, že v zahraničí sa starajú o Vás trošku viac. Náklady boli aj vyššie, nakoľko ja som tam vlastne bola ako cudzinec. Vyšlo ma to niečo cez 220 tisíc, ale nedá sa to porovnať, ako som vyzerala pred a teraz. Držím Vám palce :o)