Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

tina

ahojte... len Vás chcem ukludniť, aj ja som sa strašne bála, prsia boli moja tretia narkóza, mala som dva cisárske, druhý komplikovaný narkóza trvala viac ako päť hodín...som ok... tak Vám držím palce!!!!

zrkadielko

modroocka,ked si bola na konzultacii u Cervena ukazoval ti nejake fotky pred a po?
elli23 ja sa tiez straasne bojim narkozy,ale dufam,ze ked budu vsetky testy ok, tak to prebehne bez problemov...

elli23

modroocka55 no prave dnes som pozerala ako bola ten mlady chlapec na operacii nosa a v narkoze upadol do komy....nervicky moje pracuju.zajtra konecne na odbery

silvia a

Modroocka55,
ale si zober ze aspon nieco bude stat:o)))
Ako sa citis? co prsia a chrbtica?
Ja som dne s bola na rehabilitacii s krkom(koli tym zaseknutym nervom)napravovanie,laser,elektroliecba:o(
Chodim aj na injekcie,fuuj jak bolia!!!Ale uz iba 9 krat:o)

modroocka55

silvia a,
aj mne sa pacia velke prsia len ja som taka vyziabla ze na mne len tie prsia budu stat ostatne na mne vsetko visi hehe

modroocka55

Nikuska91,
najlepsie urobis ak s takouto otazkou pojdes za nejakym plastickym chirurgom a on Ti bude vediet povedat ci splnas poziadavky na preplatenie alebo zlavu z operacie .