Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

silvia,
Sak ked ti uz posielam tie hole fotky v noci na mobil, tak to je uz jedno ...a ta plavkova nedorazila, slak aby ju trafil, kaslem na to...

ivica

nikka, výsledny efekt stoji za vsetky tie "hrozy" co tu opisujeme....ved utrapy trvaju niekolko dni, efekt je trvaly.../teda v tom dobrom pripade , ked sa vsetko podari/ Som skoro 2 tyzdne PO, a napriklad cesta MHD mi pripada ako jazda na koni cez prekazky, aj to pekne natriasanie prs/co som predtym nepoznala/ pri rychlej chodzi stále dost boli, ale nevahala by som ist zasa....

silvia a

Modroocka55,
ten tlak je neprijemny ale vydrz, prejde,ja mam taky tlak ked sa zdvihnem s postele a zacnem chodit,prsia sa mi max.naleju tlakom a mam pocit ze vyskocia s podprdy:o)

trin

Pegy
aj ja mam hrcku vlavom -fibroadenom.vraj by to nemalo byt problem. Dr Guba povedal,ze pri vkladani mi ju odstrani a posle na histologiu,tak dufam,ze nezabudne.

modroocka55

silvia a,
ja som viac menej v pohode dnes som bola zase aj von .Chrbat ma boli len hore lopatky,plecia ,v noci som a zobudila ako mi pichalo do laveho prsnika a mala som stuhnute lave plece aj celu lavu ruku -strasne .Ja este vzdy spavam na styroch vankusoch neviem byt v rovine lebo vtedy mi strasne taha prsia smerom hore taky hlupy tlak

nikka

počujte baby čo už ste po operácii fakt stojí výsledný efekt za to lebo ja neviem čo robiž ale asi mitostojí za to než sa trápiť celý život s mini lentilkemi nie