Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

s mely nemam kontak,mala by byt OK, dla posledneho mailu, pomalicky koncim v praci a idem sa natriasat pol hodinku v buse, vecer pozrem co mate nove dievcata....

nikka

ivica ja mám 20 manžela a malého maťka ktorý má rok a dva mesiace všetko urýchlené ...to je jedno proste prsia mám hrozné nemám na to nervy len sa snažím myslieť si že tie tabletky zaberú lebo ja možem isť na operáciu až ked mi skončí materská a už neviem čo by som dovtedy vymyšľala uplne mi z toho šiši lebo ja už som mala všetko vybavené lenže manžel mi dovolil len tridsaťtisíc ale potrebujem jasne že viac tak sme sa dohodli že to budem riešiť až ked nastupim do prace lebo ta bidena materska to sa neda utiahnuť všetko

ivica

Sivia ty si to uz robila??!?? No do prcic! A laskavo nestracaj moje hole fotky, a ked ich objavis aspon tie zo zelovocu /kiwi pred OP/ ZMAZ, prosim ta....sak mi budu chodit same nemravne navrhy, od pedofilov!!!

ivica

a nikka ak sa naozaj odhodlavas, nepustaj sa do debaty s hadacmi a s uchylmi, to je na tejto stranke zakazane!! Ignoracia! Nevypisuj svoj mail, to je rada. A inak najprv si to tu precitaj minimalne dva mesiace dozadu a budes vediet co a ako. Su tu vsetky info....

silvia a

Ivica,
cicuska moja,tu plazovu fotecku mi asi niekto lopol po ceste ku mne:o( a aby to nestacilo este aj ostatne fotky stratim alebo co:o(((( jaka som blba.
Lidicky poradte mi,ked som dala ulozit fotky v mobile do suboru kde ich mam hladat???V mmskach sa mi nechcu ukazat:o(( mam motorolu krzr
A ja uz mozem pisat do bravíčka: ten krat poprve mame uz za sebou:o)))a dobre bolo,xixixi

ivica

a nikka citala som ta na vedlajsej teme, tu sadu tabletiek si radsej nekupuj, na silikon si zvyknes ani nevies ze si niekedy nieco take podstupila, ale tie tabletky myslim su väčšie svinstvo, to ti rozhodi pecen na trvalo....apropo ak si mlada, bezdetna chvilu mozes pockat,,,ja mam 37 a dve deti preto to uz takto propagujem, ako poslednu moznost...ja uz som nemala co skusat a na co cakat....pri velkosti AA...