Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silvia a

Modroocka55,
vies co nechcem ta strasit ale mas tie iste priznaky co som mala ja po operacii,to pichanie, bolenie,hrbatost!!! Na tvojom mieste by som hned utekala na vysetrenie chrbtice hlavne krcnej!!!Nepriala by som ti tie muky co som prezila ja!!Chod obvodnej nech sa ti pozre na to,vazne nie je to sranda.Na rehabilitacii mi povedala ze sa bezne stava ze sa zasekne nerv pri narkoze a su s tym sakra problemy!

elli23

silvia a volala som mojej sestricke ze to nevadi hlavne nech som zdrava na den operacie.takze tak.uz neviem co si mam dat nech to uz prejde,

modroocka55

eli23,
ja som bola na testoch az len 5dni pred operaciou v piatok som bola natestoch ,v pondelok interne a ekg a v stredu operacia

silvia a

Elli23,
a nemozes tie testy prelozit???bude skoda teraz riskovat a hlavne vyhodit peniaze zato ze ti povedia ze nemozes ist na operaciu,potom pojdes znovu na testy a znovu cvakat,hmm