Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

modroocka55

babulein,
ja som si hned objednala dve podprsenky a som aj rada aspon si ich mozem kludne menit a tiez som rozmyslala ze sa mi potom zidu na sport aby mi didi velmi neskakali .Pri tej sume co som vysolila za ciciny ma uz ta jedna podprda nezabila a som kludna

ivica

ja som bola dost rychlo pohybliva asi po troch dnoch som sa uz ako tak umyla hubkou a mokrymi vreckovkami a chrbat partner....ved on ta rad umyje...ja idem zajtra na vybratie stichov a vraj sa mozem potom osprchovat, to su ale radosti, ktore si ani nevazime, tak sa tesim....

ivica

ja mam len tu jednu , vravel dr. ze staci na ten cas kym sa operie, moze byt dole...no ale prala som ju prvy krat az po tyzdni a nebolo mi to prijemne tie dve hodiny bez nej...Teraz sa uz da...Je to na tebe ci ju aj neskorej nejako vyuzijes, mozno na sport, ale neni moc povabna, tak ja myslim s jednou sa to da vydrzat...

babulein

Ivica, diky za rychlu odpoved..uz mi je trochu lepsie, ale sama vstat z postele este stale neviem, vzdy mi musi manzel pomoct, dnes prvy krat citim aj tie rezy, ako by sa plnili niecim, mozno si to uz nahovaram...a ako si sa umyvala ked nemozem zdvihnut ramena?? uplne mi zakazali davat ruky prec od tela, hybat mozem iba predlaktim...???

ivica

silvia ukol splneny, napisala som livee mailom info k foto...od teba tam mam mail naposledy vcera v noci, dnes si nepisala ze?

ivica

modroocka veru tak , podprdu mam ja osobne nosit v kuse 6 tyzdnov mimo sprchovania a prania samozrejme /ale oni isto rataju s tym ze to nedodrziavame/ Ale zatial mi to vyhovuje, uz len 4 tyzdne....a sem tam zhresim...