Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

a tiez je mi fajn, som cela bez seba, nic ma neboli, schyluje sa k sexu....takze ani dva tyzdne netrval navrat k prírode, niet co vahat baby...

ivica

a samozrejme som sa nenavidela kazde leto /v kuse 20 rokov/ a minuly rok som zacala chodit na spininng a neskutocne som sa hambila sprchovat pred inymi babami, tak som sa tam zasivala a osivala ako sa dalo....proste to uz nebolo ani o kvapkach ale o riadnom lejaku....a konecne teraz uz dva tyzdne pre mna svieti a svieti slnko len....

ivica

no tak k tej mojej poslednej kvapke, ja som si chcela raz objednat z jednej fajnovuckej stranky spodne pradlo /samozrejme vycpane jak plysak/ a bola tam taka meracia paska, tak som zadala svoje prave udaje, a vyskocil mi velky cerveny nadpis, v zmysle ze zadajte spravne udaje a vymazalo mi to....mna to tak urazilo a tvár mi zblkla do cervena, teraz to tam je uz upravene, jednoducho sa ti tvoj "nemeratelny" udaj prepise na nejaky prijatelny, prave som to skusala, ked dam povodne 84 cez prsa!! tak sa to sprosto prepise same na 87 a uz mi nukaju velkost A. Teraz som si uz zadala pekne 91 cez a ponukli B cko, tak aspon nieco, ked sa viac nepodarilo /na prvý krát!/ ha