Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

liena

od zavisti? ved ja mam krasne prirodzene a pevne 2jky a to mi uplne staci takze od zavisti asi tazko :D

prirodzenost to je krasa.

nie umela to uz niesi ty a aj tak to mat navzdy nebudes..

marselitta

ahojte baby, chcem sa opýtať, či ste niektorá nemala problém, že ste mali niektorý prsník ako strpnutý. Jeden mám úplne citlivý a ten druhý si nejak necítim a neviem či je to normálne. A na stehy idem až v piatok.

Livaa

silvia a
snad ti to coskoro prejde a budes fit,a to ta boli najma cez noc? a este k tomu ked musis len na chrbte spat,jak dobre ze uz mam tie casy za sebou....ale aj tak na bruchu spat neviem,co ja som len na bruchu spala,len na boku a trosku na polobruchu bokom,mi to vadi a tlaci ma to.....furt daco:DDD

silvia a

Livaa,
vcera mi bolo dobre a dnes zase na prd a fest!!! sa normalne bojim ist spat ked si predstavim tie muky celu noc,ale dam si tabletku na spanie tak dufam ze sa trocha vyspim...

Livaa

silvia a
no to uz tak zbehlo??? joj tak to mas urcite od tych nervov,je to neprijemne,ale ani sa ti to nezlepsuje???

silvia a

Livaa,
ja budem piatok tri tyzdne po...
zevraj mi je zle od zaseknutych nervov v krcnej,uz tri dni berem liecbu a stale nic....