Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silvia a

Ivica,
fotky som poslala,len este ty napis livi neake info o prsickach,kolko mas ake,ked ti robili atd...
Livaa,
kuk na mail:o))
Baby co je s vami ziadna sa nechce pochvalit svojimi prednostami??? Posielajte fotky na rajce nech mame co okukovat,takto baby z omlazeni nedobehneme!!

silvia a

Babulein,
vitaj medzi nami prsandami:o)hlavne sa prve dni nenamahaj iba oddychuj a naberaj silu!
Modroocka55,
ako sa citis? tie zavraty mam aj ja je to s tej chrbtice,nezabudni!!a neodkladaj ako ja!!!Inak podprdu musis nosit nonstop min.mesiac
Ivica,
ahoojky si sa neako rychlo vzdala?Co byvate na zamku? hehe
Mam super novinku!fotky sa nasli(kredit mam dobity:o)),idem ich vlozit do pc a poselm ich livi ale su iba dve ostatne sa mi nedaju otvorit zebraj uz presla doba platnosti(debili)kiwi som zmazala,ok?!

modroocka55

babulein,
no super ze si po...ten tlak aj ked uz nie cely cas mam aj ja a som 7 dni po.Dnes som si dala prvy raz dole podprdu a jeje co tam bolo ,moj ma aj nakameroval.Len potom sa mi asi zacala kade tade presuvat krv v tele a prislo mi zle na odpadnutie .Ovela lepsie je naozaj este ked je ta podprdaako bez nej stacili mi dve minuty.Babulein hlavne vela oddychuj ,citala som ze prvych 5 dni by si mala ist len na WC a dost .Takze sa setri....

babulein

ahojte baby, som treti den po a ako tak zijem, prvy a druhy den otras. Trin, preco Guba nedava drenaze som sa naozaj nestihls opytat, ani som na to nemyslela. sestricka ktora sa o mna starala v noci bola super!! teraz sedim prvy krat tak poriadne za stolom a pisem maily...je to zo dna na den lepsie, ale ten tlak v prsiach ostava..a straasne ma boli pod pazuchami, ale neviem ci to nie je ta podprda..drahy mi dost pomaha, sama by som tu zdochla ako pes..drzim palce ktore to maju pred.pa

ivica

silvia , ja len hladam muza po dome, on sa "ich" este boji, uz roky nic take nedrzal /dufam/...ale asi nie, ked sa schovava, inak sa tvari ze ho bavia, len asi nevie co s nimi, tak caute idem hladat chlapa....
sonia, ano je to dost dobra stranka, dobre ceny, len to trva, tak trpezlivost...dobru noc